Sep & Jesse Eshuis treden ook diverse keren op deze zomer.
Sep & Jesse Eshuis treden ook diverse keren op deze zomer.

Muzikaal genieten deze zomer in hartje Oldenzaal

Algemeen

Oldenzaal staat deze zomer volop in het teken van muziek. De hele zomer lang is er een gezellig muziekprogramma opgezet. Telkens kan men op de woensdagavond genieten van sfeervolle live muziek in de binnenstad. Dit moet een mooi stukje sfeer en belevenis brengen in de zwoele zomermaanden!

OLDENZAAL - Even met je vrienden een drankje doen op het terras. Met je familie uit eten. Of gewoon naar de Groote Markt om de achtergrondmuziek te beluisteren. Iedere woensdag in de zomervakantie staat in het teken van live muziek. Heerlijk op het terras terwijl er ondertussen op de achtergrond, bands en muzikanten hun muzikale talenten over de Groote Markt laten klinken. En dit alles is gecentreerd rondom de beroemde Marktsteen van Oldenzaal. Dé plek.


Deze woensdag was de aftrap door Anke Engelbertink. Sinds haar tienerjaren is ze al actief als zangeres. Tegenwoordig is ze op verschillende manieren te horen, solo, duo of met de band. Deze woensdag was ze als solo te horen in Oldenzaal met verschillende covers.


Woensdag 27 juli treden de Bouke Bee Boys op van 17.00 - 18.00 en 19.30 - 20.30 uur. Woensdag 3 augustus zijn Sep & Jesse Eshuis te horen; van 19.30 tot 21. 30 uur.  Tijd om lekker mee te zingen met het lied van ‘Oldenzaal, jouw plek!’ van de jongens van Eshuis. Op diverse plekken in de stad en op social media heb je het heerlijke, zomerse nummer vast en zeker wel voorbij zien komen. Heb je het nog niet gezien? Bekijk de videoclip of één van de vijf filmpjes via de sociale media kanalen van uit in Oldenzaal of centrum Oldenzaal! Er zitten veel bekende gezichten in. Dat gevoel ‘Goei’ndag en komt erin!. Op 3 en 31 augustus ligt de tekst van het lied ‘Oldenzaal, jouw plek!’ van de jongens van Eshuis op de tafels, van de horecagelegenheden aan de Groote Markt in Oldenzaal.


Woensdag 10 augustus treedt Dark Fluit op van 19.30 tot 21.30 uur. Op woensdag 17 augustus is er geen artiest in verband met Boeskool is Lös. Op woensdag 24 augustus is het genieten van ‘O nee, ook dat nog’ van 17.00 - 18.00 uur en 19.30 - 20.30 uur. Woensdag 31 augustus sluiten Sep & Jesse Eshuis weer af. Van 19.30 - 21.30 uur. Meer weten? Kijk voor informatie op www.uitinoldenzaal.nl

De toekomstige buutreedners die deelnemen aan het lopende traject. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Veel belangstelling bij de start van nieuw project de Buutacademie 8 uur geleden
Ook in 2023 was er een Maker Festival in Bibliotheek Oldenzaal.
'Kom je ook naar het Maker Festival?' 9 uur geleden
Vrijwilligers van de Wandel4Daagse Oldenzaal, dit jaar van 21 tot en met 24 mei.
Kennismaking met lokale verenigingen 9 uur geleden
The Pandareds geven de aftrap voor het nieuwe seizoen in de muziekkoepel.
Bandjesmiddag als aftrap nieuw seizoen muziekkoepel 10 uur geleden
Afbeelding
Bomvolle Koningsdag in de Boeskoolstad 10 uur geleden
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 10 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 10 uur geleden
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 12 uur geleden