Afbeelding

‘Eigenlijk alles mag en dan met een beetje glitter en glamour’

Zakelijk

“Het komend seizoen zien we dat veel mag”, vertellen Paul, Josephien en Daphne van Wigger Mode. “Zo zien we neutrale kleuren als beige, maar zeker ook de frivolere als appelgroen, roze en kobaltblauw in de collecties van bijvoorbeeld Summum, Nukus en Fabienne Chapot.”

LOSSER - Wat kleur betreft is dus veel mogelijk en dat geldt voor heel veel aspecten van de voorjaarsmode. Waar voorheen skinny echt een overheersende trend was voor broeken, is het nu van flare en wide leg tot cargo. “En als je toch skinny draagt, dan is dat geen enkel probleem”, aldus Daphne. Die kenmerkende opgestikte zakken van een cargo-broek zijn komend seizoen overigens ook terug te vinden op onder meer jasjes en rokken. “Denimrokken tot halverwege de kuit zijn weer helemaal terug van weggeweest”, voegt Daphne toe. “Evenals de bomberjacks!”

“Bijzonder dit seizoen is de subtiele glitter en glamour, van mooi glanzende stoffen tot broderie en borduursels”, gaat Daphne verder. “In de nieuwe collecties zien we ook dat juist mouwen en de halslijn de aandacht trekken. Er wordt mee uitgepakt. Om het geheel af te maken volstaan een paar mooie oorbellen of een armband.”

Paul: “Josephien en Daphne doen vooral de inkoop van de nieuwe collecties en ze letten daarbij natuurlijk op de trends, maar ook dat kleuren van de verschillende kledingmerken bij elkaar passen, dat jong en oud bij ons slagen kan en dat we kleding uit meerdere prijsklassen hebben. Duurzamere kleding lijkt nu voor de klant ook belangrijker te worden, maar wij kijken er al jaren naar. Maar kleding is iets wat je moet ervaren, dus kom gewoon eens binnen bij ons.”

Wigger Mode
Raadhuisstraat 16-18 Losser
www.wigger-mode.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Vocht rondom hart en langen kunnen een hele impact hebben op je gezondheid.
Vocht waar louter lucht hoort te zijn 1 uur geleden
Afbeelding
Recept: Gestoomde schelvis met wortelmix en botersaus 22 mei, 14:03
Senioren beschermen was een belangrijk aspect van de pandemie. Onder meer door hen vroegtijdig te vaccineren.
ANBO-PCOB: 'Klachten na corona nog vaak niet herkend bij senioren' 21 mei, 11:57
Afbeelding
Rookmelders redden levens 20 mei, 13:51
Afbeelding
Ook ouderen krijgen nog vaak te maken met leeftijdsdiscriminatie 20 mei, 13:47
Snelle behandeling is essentieel, zeker bij een herseninfarct.
Kunt ú een beroerte goed herkennen? 19 mei, 12:44
Bij de historische leeskring worden boeken over de geschiedenis gelezen en besproken.
De historische leeskring: samen boeken kiezen en bespreken 18 mei, 13:54
Afbeelding
Stoelen voor de muziekkoepel 17 mei, 16:56