The Pandareds geven de aftrap voor het nieuwe seizoen in de muziekkoepel.
The Pandareds geven de aftrap voor het nieuwe seizoen in de muziekkoepel. Foto: Robin Hilberink

Bandjesmiddag als aftrap nieuw seizoen muziekkoepel

Uitgaan

De zeskoppige band The Pandareds uit Denekamp-Lattrop en de Johnny Bernhard Band bijten zondagmiddag 28 april om 14.00 uur het spits af in een nieuw goed gevuld seizoen op de Oldenzaalse muziekkoepel in Ontmoetingspark Stakenkamp. Ook voor de komende tijd staan weer diverse leuke optredens gepland.

OLDENZAAL - The Pandareds is een uiteenlopende band met klanken van orgel tot banjo en distortion gitaar tot mondharmonica. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar muziekcafé Olde Weghuis. De jonge muzikanten van The Pandareds spelen een repertoire van rap, rock tot (neder)pop, maar ook nummers van Coldplay, The Beatles, Doe Maar, Mumford & Sons en ZZ-Top. Inmiddels staat de band met regelmaat op festivals in de regio en in grote uitgaanscentra. The Pandareds beschikken over een eigen fanschare.

Johnny Bernhard Band

De drie muzikanten van de Johnny Bernhard Band speelden op talloze festivals in heel Europa en deelden het podium met onder meer Freddy Fender, Waylon, Ilse Delange, Jan Akkerman en Doug Adkins. Gitaarvirtuoos Johnny Bernhard werd twee keer gekozen tot beste countryinstrumentalist in Nederland.

Gezelligheid voorop

Bezoekers kunnen zondagmiddag zitten op een ruim terras voor het Oldenzaalse cultuurpodium, maar de muzikale optredens met familie of vrienden natuurlijk ook gezellig bijwonen met een biertje aan een van de praattafels in de alweer mooi groen geworden ambiance van Ontmoetingspark Stakenkamp. Met medewerking van beheerder Impuls is de naast de muziekkoepel gelegen boerderij en huiskamer van de wijk Stakenboer geopend voor de horeca en toiletbezoek.

Tot en met half september zijn er optredens en activiteiten op de muziekkoepel. Deze zijn te vinden op www.muziekkoepeloldenzaal.nl. De muziekkoepel is te vinden in Ontmoetingspark Stakenkamp aan de Burgemeester Wallerstraat 115. Het eerste optreden van The Pandareds start om 14.00 uur, de Johnny Bernhard Band is vanaf 16.00 uur te horen. De entree is gratis.

Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 4 mei, 14:45
Echtpaar Hofstra - Stappenbeld.
Twee Oldenzaalse echtparen vierden hun 60-jarig jubileum 3 mei, 15:43
Afbeelding
Oldenzaal wipt er fanatiek op los! 3 mei, 15:04
De herdenking in Hengelo. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Oldenzaals tintje bij herdenking van april-meistaking in Hengelo 3 mei, 14:29
Het Syrisch Orthodox vrouwenkoor Oldenzaal zal ook optreden. Ze houden de Aramese vlag vast. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Het Graan en Korenfestival op zaterdag 11 mei in Oldenzaal 3 mei, 12:23
Afbeelding
Herdenking Jan J. Zorn zaterdag 3 mei, 12:07
Foto: Herbert Huizer
Tankenberg mooie beproeving voor Ronde 3 mei, 12:03
bridgen is gezellig
Zomer bridgedrive start op 13 mei 3 mei, 12:00