Laatste werk aan Enschedesestraat

De Enschedestraat gaat begin volgend jaar weer even op de schop. De gemeente laat dan namelijk ook het resterende verouderde deel van de straat onder handen nemen.

OLDENZAAL - Vorig jaar werd het eerste gedeelte van deze belangrijke toegangsweg al opgeknapt; het deel vanaf de Lossersestraat tot aan de rotonde met de Schelmaatstraat. Als de gemeenteraad nu akkoord gaat met de benodigde kredieten voor de werkzaamheden kan ook het deel van de rotonde Schelmaatstraat tot aan de kruising met de Mariastraat opgeknapt worden. Vorig jaar werd langs de Enschedesestraat al de fietssnelweg F35 aangelegd. De gemeente wil met de werkzaamheden deze toegangsweg nog aantrekkelijker en veiliger maken voor alle gebruikers: automobilisten, fietsers en voetgangers.

In het kader van ‘werk met werk maken’ pakt men gelijk alles aan. Dit omvat rioolonderhoud, aanleg van een regenwaterriool, het vervangen van het asfalt en de fietsstroken in het verlengde van de F35. Na definitieve besluitvorming zal de gemeente eind dit jaar nog enkele inloopavonden houden voor omwonenden.

Meer berichten
 
Auto zoeker