Foto:

Optredens van het Latijns Basiliekkoor Oldenzaal

Het Oldenzaals Latijns Basiliekkoor geeft deze weken weer diverse mooie optredens. Zo staan er enkele mooie thematische optredens op het programma, zowel in de eigen Plechelmusbasiliek als de Antoniuskerk.

OLDENZAAL - Komende zondag 8 mei is het uiteraard weer moederdag. In de basiliek zingen zij onder meer het repertoire: Missa Sancti Spiritu (Gretsjaninov), Ave Maria (Caccini) en Dextera (Rheinberger). Voorganger is dan Theo van der Swan.

Op donderdag 26 mei zingen de heren ter gelegenheid van Hemelvaart. Hett repertoire bestaat dan uit Viri Galilaei 235; Ascendit Deus 236, Dominus in Sina 236 en Psalite Domino 238. Voorganger is pastor Bernard Reerink.

Juni begint mooi voor het Basiliekkoor, met op zondag 5 juni eerste pinksterdag. Hier hoort men de Missa Festiva (Gretsjaninov), Et in Terra (Vivaldi) en Gloria (Vivaldi). Voorganger is wederom pastor Bernard Reerink.

Op zaterdag 11 juni is men te zien in de Antoniuskerk voor het Antoniusfeest. Het repertoire is dan Kleine Orgelsolomesse (Haydn), Cantate Domino (Gretsj.) en Tantum Ergo; Antonius lied. Al met al dus weer een mooie agenda met optredens voor de komende tijd!

Meer berichten
 
Auto zoeker