<p>Bijzonder: niet &eacute;&eacute;n maar twee Beste Buren in Oldenzaal. Zij zetten zich in voor de bewoners van het wooncomplex De Walgaarden.</p>

Bijzonder: niet één maar twee Beste Buren in Oldenzaal. Zij zetten zich in voor de bewoners van het wooncomplex De Walgaarden.

(Foto: Picasa)

Dit zijn Oldenzaals Beste Buren

Afgelopen zaterdagmorgen vond er in het Wooncomplex De Walgaarden een bijzondere gebeurtenis plaats. Gerard Koster en Henk Spijkerman werden in het zonnetje gezet door wethouder Evelien Zinkweg omdat beide heren waren voorgedragen als beste buur van Oldenzaal. 

OLDENZAAL - De Beste Buur Bokaal in Oldenzaal is een initiatief van de gemeente Oldenzaal, WBO Wonen en de huurdersvereniging Blij Wonen. Doorgaans is er één winnaar, nu zijn het er twee. Wethouder Evelien Zinkweg verraste hen namens het gemeentebestuur met een prachtige bos bloemen, maar vooral met het in brons gegoten Boeskoolmenneke. De medebewoners van De Walgaarden hadden beide heren genomineerd. Deze twee kwieke en spontane mannen verrichten alle voorkomende activiteiten in en rond het wooncomplex. Ze zorgen mede voor een sociaal, veilig en actief leefklimaat dat er op gericht is om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen. Zij helpen in het voorkomen van eenzaamheid en brengen mooie ontmoetingen en verbindingen tot stand. Van Giovanni Levatino, manager vastgoed bij WBO wonen, ontvingen de heren een dinercheque. Foto: Wethouder Evelien Zinkweg en Giovanni Levatino feliciteerden de beide genomineerden. Van links naar Rechts: Evelien Zinkweg, Gerard Koster, Henk Spijkerman en Giovanni Levatino.

Meer berichten
 
Auto zoeker