Afbeelding

Plan vroegtijdig je afspraak met de kapper in december

Algemeen

OLDENZAAL - Het jaar gaat snel en de opmaat naar Kerstmis en de jaarwisseling is al begonnen. We gaan ons opmaken en voorbereiden voor de komende feestdagen.

Als gepensioneerde beschik ik over veel vrije tijd, nou vergeet het maar. Ben druk in de weer met het vrijwilligerswerk, de kerstinkopen maar het Sinterklaasfeest slaan wij dit jaar over. Geen extra onderlinge contacten, “opa, je behoort tot de kwetsbare groep” is de opmerking van kleindochter Mette (18, wat is klein). Haar opmerking “je mag ook wel weer eens naar de kapper” heb ik mij ter harte genomen. Direct gebeld met Erdem: (06- 29167505) en deze laat weten dat er nog een plekje is in zijn corona-planning. Ik kon dinsdagmiddag om 13.30 uur bij hem terecht. Kom niet te vroeg en vooral niet te laat. Dinsdagmiddag 13.25 uur. Ik kom binnen, geen wachtende klanten en de haarstylist Erdem legt de laatste hand aan het keurige kapsel van Hidde. Mooi gekapt, Hidde kan zo als kappersmodel aantreden. Ik maak nog snel even een foto van de kapperscreatie en dan is het mijnbeurt.

Wanneer komt u?
Nadat ik ga zitten in de kappersstoel stuurt Erdem het gesprek richting planning. “Ik sta altijd voor mijn klanten klaar en dat doe ik al drie jaar hier in de Beatrixstraat in Oldenzaal. Maar zou je kunnen schrijven dat ik graag vroegtijdig van de klanten weet wanneer ze geknipt willen worden?” Om drukte en teleurstelling te voorkomen vraagt Erdem aan zijn klanten dat het fijn zal zijn dat men vroegtijdig aangeeft wanneer men geknipt wil worden. Het is niet alleen kapper Erdem die aandacht vraagt voor een vroegtijdige planning, dit is voor iedere kapper in zijn kapsalon van toepassing.

Openingstijden
De openingstijden voor kapper Erdem zijn: Maandag 21 december 09.00 tot 18.00 uur. Dinsdag 22 december 09.00 tot 18.00 uur. Woensdag 23 december 09.00 tot 18.00 uur. Donderdag 24 december 09.00 tot 18.00 uur. Vrijdag 25 december eerste kerstdag gesloten. Zaterdag 26 december tweede kerstdag gesloten. Donderdag 31 december 09.00 tot 18.00 uur. Vrijdag 01 januari gesloten. Kapper Erdem, knipt niet langer wel korter.

Tekst en foto: Martin Meijerink 

De toekomstige buutreedners die deelnemen aan het lopende traject. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Veel belangstelling bij de start van nieuw project de Buutacademie 4 uur geleden
Ook in 2023 was er een Maker Festival in Bibliotheek Oldenzaal.
'Kom je ook naar het Maker Festival?' 5 uur geleden
Vrijwilligers van de Wandel4Daagse Oldenzaal, dit jaar van 21 tot en met 24 mei.
Kennismaking met lokale verenigingen 5 uur geleden
The Pandareds geven de aftrap voor het nieuwe seizoen in de muziekkoepel.
Bandjesmiddag als aftrap nieuw seizoen muziekkoepel 6 uur geleden
Afbeelding
Bomvolle Koningsdag in de Boeskoolstad 6 uur geleden
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 6 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 6 uur geleden
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 8 uur geleden