Nomineer gezinnen voor een welverdiende vakantie

OLDENZAAL - Zoals u twee weken geleden in uw Hart krant hebt kunnen lezen biedt Toon Brummelhuis, de Oldenzaalse Nachtburgemeester, in samenwerking met Villapark Eureka een heerlijke vakantie aan. Voor een gezin met een kind of familielid of mantelzorgers die in deze moeilijke corona tijd extra zwaar zijn belast.

De coronamaatregelen hebben een grote impact op mensen die afhankelijk zijn van dagelijkse aandacht en zorg. Het zijn niet alleen de ontvangers van zorg, maar ook de mantelzorgers en familie die zwaar worden belast. Nu worden op basis van beschikbaarheid en in overleg gezinnen een gratis weekend, midweek of week vakantie aangeboden. Een verblijf in de bungalows van Villapark Eureka.

Nominatie
De gezinnen, één uit Hengelo of omgeving en één uit Oldenzaal of omgeving, kunnen door u worden genomineerd. U kunt helpen om passende gezinnen te nomineren, voor wie u een zorgloze vakantie nodig vindt. Het enige wat u hoeft te doen is een mail te sturen met een korte uitleg en aanbeveling waarom uw dit gezin nomineert. Plus de contactgegevens van het gezin dat u nomineert. Stuur uw mail naar de nachtburgemeester van Oldenzaal. Mail: Toon.Brummelhuis@outlook.nl

Foto en tekst
Martin Meijerink

Meer berichten
 
Auto zoeker