Evaluatie weerbaarheidstraining

Evaluatie weerbaarheidstraining

OLDENZAAL - Afgelopen voorjaar werden er twee cursussen weerbaarheidstraining gegeven in het kader van beweegactiviteiten voor 55-plussers. De cursussen werden georganiseerd door de stichting Impuls in samenwerking met Hantei, Judo Taekwondo.

Het streven om te gaan bewegen, te ontmoeten en mee te doen is dan ook volledig tot haar recht gekomen. De opgedane ervaringen werden met elkaar gedeeld, duidelijk werd dat deze cursus volledig aan de verwachtingen heeft voldaan.

Senioren in Oldenzaal worden in de gelegenheid gesteld om op vele fronten te kunnen deelnemen aan activiteiten die een bijdrage leveren aan het doorbreken van de eenzaamheid, sportief in de weer te zijn en om actief deel te nemen aan de samenleving.

Opnieuw heeft de buurtbeweegcoach van Impuls Esther van Loon een programmaboekje samen gesteld, waar voor elk wat wils uit te halen valt. Zo gaan deelnemers van de weerbaarheidscursus deelnemen aan de instructielessen die worden gegeven in het najaar door BuroFysio samen met Hantei en Impuls: "Vallen: verleden tijd“. De informatie bijeenkomst is op 10 september van 11.00 tot 12.00 bij Hantei Molenstraat 41 te Oldenzaal.

Docente Ingrid ter Braak die de training weerbaarheid verzorgde, werd bedankt voor haar inzet en beloond met een bloemetje.

Wilt u meer weten?
E: info@burofysio.nl,
T: 06 24554991
E: sportservice@hantei.nl,
T: 06 12698453
E: e.vanloon@impuls-oldenzaal.nl,
T 0541-571414

Foto en tekst:
Martin Meijerink

Meer berichten
 
Auto zoeker