Afbeelding

Geniet van heerlijke beenham van Gerrit ten Oever

Algemeen

BOEKELO - De feestdagen komen er weer aan! December is dé tijd van het jaar om volop te genieten van overheerlijk vlees. Gourmetten is en blijft een populaire optie tijdens de feestdagen, wat extra lekker is met de overheerlijke vleesselectie van Gerrit ten Oever.

De slagerij van Gerrit ten Oever is al vele jaren uw vertrouwde adres voor heerlijk vlees uit eigen streek. Alles op ambachtelijke wijze geproduceerd, waarbij al het rundvlees van de eigen boerderij komt. Of u nu gaat voor de ambachtelijke worsten, rund- of varkensspecialiteiten, het is op en top genieten. Een hoge kwaliteit vlees tegen zeer scherpe prijzen. Kom zelf langs en proef het verschil.

Beenham
Van een lekkere beenham genieten we natuurlijk altijd, ook buiten de feestdagen. Ook voor diverse luxe beenhammen bent u bij Gerrit ten Oever aan het juiste adres. Aantrekkelijk geprijsd voor slechts 7,98 per kilo. De luxe beenham wordt dan kant en klaar geleverd; u hoeft hem alleen warm te maken én heerlijk te genieten!

Pakketten
Verreweg de meeste Nederlanders kiezen rond de feestdagen nog altijd voor het traditionele gourmetten. Het is de tweede volkssport in ons land, na het voetbal. Niet verrassend vinden de vleespakketten dan ook gretig aftrek. Slagerij Gerrit ten Oever helpt u graag om uw feestmaaltijd helemaal op en top te maken. Neem contact op om de mogelijkheden voor een vleespakket te bespreken. Deze zijn geheel naar wens samen te stellen, eveneens tegen scherpe tarieven. Maakt u er gelijk een groter feest van? Gerrit ten Oever kan ook catering verzorgen voor grotere groepen, met bijvoorbeeld een uitgebreid warm, koud of stamppot-buffet

Kom langs
Slagerij Gerrit ten Oever is gevestigd aan de Beldershoekweg 100, 7548 PZ in Boekelo. Bel voor informatie met: 053-42 82 942. Kijk ook op: www.gtenoever.nl

De toekomstige buutreedners die deelnemen aan het lopende traject. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Veel belangstelling bij de start van nieuw project de Buutacademie 5 uur geleden
Ook in 2023 was er een Maker Festival in Bibliotheek Oldenzaal.
'Kom je ook naar het Maker Festival?' 5 uur geleden
Vrijwilligers van de Wandel4Daagse Oldenzaal, dit jaar van 21 tot en met 24 mei.
Kennismaking met lokale verenigingen 6 uur geleden
The Pandareds geven de aftrap voor het nieuwe seizoen in de muziekkoepel.
Bandjesmiddag als aftrap nieuw seizoen muziekkoepel 6 uur geleden
Afbeelding
Bomvolle Koningsdag in de Boeskoolstad 6 uur geleden
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 7 uur geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 7 uur geleden
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 9 uur geleden