<p>Met de nieuwe opzet is er voor iedereen iets meer ruimte.</p>

Met de nieuwe opzet is er voor iedereen iets meer ruimte.

(Foto: )

Tuin Totaal klaar met verbouwing

Wie sinds kort bij Tuin Totaal is geweest, zal het ongetwijfeld opgevallen zijn: het tuincentrum heeft een geheel nieuwe entree én geheel nieuwe opzet van de kassa’s. Naast de aantrekkelijke nieuwe opzet, heeft dit concrete voordelen voor de klantbelevenis.

OLDENZAAL - Tuin Totaal aan de Grondmanstraat 10 mag met recht hét tuincentrum van Oldenzaal genoemd worden. De afgelopen jaren investeerden zij namelijk veel om klanten een nog betere ervaring te bieden. Zo kreeg de vestiging in 2019 al een grote uitbreiding. Dit maakte het mogelijk om zowel het bestaande assortiment te verdiepen evenals nieuwe productgroepen toe te voegen. Zo verkoopt men sinds afgelopen jaar werkkleding en stevige werkschoenen.

Bij de uitbreiding in 2019 was er al de wens om de entree en het kassagedeelte onder handen te nemen. Afgelopen winter werden deze werkzaamheden uitgevoerd. Dit was immers de wat rustiger tijd van het jaar. Het resultaat mag er zijn; de kassa-balies zijn nu wat ruimer van opzet en er werden extra kassa’s toegevoegd. Hierdoor kan men snel en efficiënt afrekenen. Bovendien hebben de fysiek grotere balies een praktisch nut: het is wat makkelijker werken met onder meer de boeketten snijbloemen. De oude situatie was toch wat klein in dit opzicht.

Dit is het ideale moment om eens een kijkje te nemen bij Tuin Totaal. De tijd van de zomerbloeiers komt er immers weer aan! Men biedt de nodige mooie eenjarige bloeiers aan. Voor elke tuin en smaak zijn er passende bloemen en planten te vinden. Tuin Totaal geeft hierbij graag een goed advies. Ook wanneer men een relatief kleine tuin of balkon heeft kan er een kleurrijke oase van gemaakt worden. Zo zijn fleurige wandhangers erg populair. De kleuren rood, roze en wit zijn dit jaar weer erg populair. De oleander is met zijn mooie variëteit aan kleuren een geliefde keuze om een zomer lang kleur op het terras te hebben.

De liefhebbers van potplanten worden op hun wenken bediend. Zo beschikt Tuin Totaal over een uitgebreide potterie afdeling. De juiste pot is niet alleen mooi, maar ook goed afgestemd op de behoefte van de bloemen en planten die er in gaan. Zij adviseren graag over de juiste keuze en gebruik. Uiteraard kunnen medewerkers gelijk de pot vullen, zodat men met een kant en klare tuinplant naar huis kan. Nieuw is dat Tuin Totaal potten levert van het bekende merk Capi. Mooie design bloempotten voor binnen en buiten voor wie op zoek is naar iets bijzonders. Het grootste gedeelte van de Capi-collectie is ook nog eens echt Nederlands product, gemaakt in Tilburg.

Om de tuin aan te kleden zijn er steeds meer accessoires op zonnestroom te krijgen. Zo is tuinverlichting op zonne-energie praktisch en duurzaam. Deze is er ook in de vorm van tuinfakkels; perfect om op een lange zomeravond in je tuin te genieten zonder de inherente nadelen van een vuurfakkel.

Tuin Totaal heeft verder een ruim assortiment tuingereedschap, alles voor bemesting en bezaaiing van de tuin, dierbenodigdheden, sfeerartikelen, woonaccessoires en nog veel meer! 

Tuin Totaal is gevestigd aan de Grondmanstraat 10 in Oldenzaal. Kijk voor meer informatie en openingstijden op: www.tuintotaaloldenzaal.nl Bezoek ook voor inspiratie ook hun Facebookpagina: Tuin Totaal Oldenzaal.

Meer berichten
 
Auto zoeker