Maxima's Night Out belooft ook dit dit jaar weer een gezellig spektakel te worden! (Foto: www.lachofikschiet.nl)
Maxima's Night Out belooft ook dit dit jaar weer een gezellig spektakel te worden! (Foto: www.lachofikschiet.nl) Foto: © www.lachofikschiet.nl

Maxima’s Night Out weer terug: mooie Koningsnacht in Oldenzaal

Algemeen

Het is twee jaar lang oorverdovend stil geweest op de Groote Markt tijdens de Koningsnacht, maar dat is dit jaar op 26 april wel anders! Maxima’s Night Out! is terug. Vol enthousiasme kondigt de organisatie de bijzondere avond met een mooie line-up aan.

OLDENZAAL - Je kunt het eigenlijk geen voorprogramma noemen, want de avond wordt ingeluid door niemandanders dan Erwin Nyhoff met zijn vertolking van ‘The Boss’: Bruce Springsteen. Deze bekende en zeer populaire act gooit al geruime tijd hoge ogen bij verschillende poppodia, theaters en evenementen. ‘The River’, ‘Born in the U.S.A.’ en ‘Dancing in the dark’ zijn slechts enkele voorbeelden van de klassiekers die Erwin Nyhoff van de bekende Amerikaanse zanger ten gehore brengt. Hij doet dit op zijn eigen karakteristieke manier met gitaar, mondharmonica plus voltallige band aan zijn zijde. Erwin Nyhoff die zelf mee deed aan The Voice of Holland en de finale wist te bereiken en daar derde werd, heeft met zijn vroegere band ‘The Prodigal Sons’ grote festivals, waaronder Pinkpop, aangedaan. Hij begint met zijn band vanaf 20.30.

Het kan haast niet anders dan dat de markt bommetje vol komt te staan, want na 8 jaar is Enorm weer terug! Er zijn natuurlijk al meerdere uitvoeringen van Enorm geweest tijdens de Koningsnacht in Oldenzaal, waarvan de bekendste misschien wel ‘die met de containers’ was. Dat kreeg de organisatie vergunning-technisch niet voor elkaar dit jaar, maar het belooft wel een fonkelnieuwe show te worden. Naast het eigen repertoire brengen ze ook diverse klassiekers ten gehore. Waaronder bekende hits van U2, Coldplay en Queen.

De avond wordt muzikaal ingelijst door PAXAL, die inmiddels al meerdere jaren mee draait op het podium van Maxima’s Night Out! Jong en bruisend van energie draait hij oude, maar ook modernere hits. Voor elk wat wils dus. Om 20.00 uur begint het programma, waarna om 20.30 uur Erwin Nyhoff op het podium staat. Om 22.00 uur start PAXAL en om 22.30 uur Enorm. Om middernacht sluit men af. Het festival is vrij toegankelijk en gratis te bezoeken. Er komt een groot podium met veel visuele licht en geluidseffecten. Samen met de Horeca Markt Oldenzaal maakt men er een onvergetelijke avond van. Kijk voor meer informatie over het programma en meer op de website: www.maximasnightout.nl

Afbeelding
Bruggenbouwer lokale cultuur 27 mei, 13:59
Afbeelding
Eerste Graan & Korenfestival in Oldenzaal was zeer geslaagd 27 mei, 10:17
Afbeelding
Bezoek het Huis Singraven op de Dag van het Kasteel 26 mei, 15:16
Afbeelding
Gemeenten waarschuwen weer voor acquisitiefraude 26 mei, 14:15
Afbeelding
Bravo voor het koor van Lions BOCA en entertainer Jan Mulder! 26 mei, 13:20
Afbeelding
Adviezen over gezinsbijslagen 26 mei, 13:12
Afbeelding
Tropische sferen op Woonboulevard 26 mei, 13:06
Afbeelding
Volop zwemplezier bij het BadePark in Bad Bentheim 26 mei, 11:55