Maxima's Night Out belooft ook dit dit jaar weer een gezellig spektakel te worden! (Foto: www.lachofikschiet.nl)
Maxima's Night Out belooft ook dit dit jaar weer een gezellig spektakel te worden! (Foto: www.lachofikschiet.nl) Foto: © www.lachofikschiet.nl

Maxima’s Night Out weer terug: mooie Koningsnacht in Oldenzaal

Algemeen

Het is twee jaar lang oorverdovend stil geweest op de Groote Markt tijdens de Koningsnacht, maar dat is dit jaar op 26 april wel anders! Maxima’s Night Out! is terug. Vol enthousiasme kondigt de organisatie de bijzondere avond met een mooie line-up aan.

OLDENZAAL - Je kunt het eigenlijk geen voorprogramma noemen, want de avond wordt ingeluid door niemandanders dan Erwin Nyhoff met zijn vertolking van ‘The Boss’: Bruce Springsteen. Deze bekende en zeer populaire act gooit al geruime tijd hoge ogen bij verschillende poppodia, theaters en evenementen. ‘The River’, ‘Born in the U.S.A.’ en ‘Dancing in the dark’ zijn slechts enkele voorbeelden van de klassiekers die Erwin Nyhoff van de bekende Amerikaanse zanger ten gehore brengt. Hij doet dit op zijn eigen karakteristieke manier met gitaar, mondharmonica plus voltallige band aan zijn zijde. Erwin Nyhoff die zelf mee deed aan The Voice of Holland en de finale wist te bereiken en daar derde werd, heeft met zijn vroegere band ‘The Prodigal Sons’ grote festivals, waaronder Pinkpop, aangedaan. Hij begint met zijn band vanaf 20.30.

Het kan haast niet anders dan dat de markt bommetje vol komt te staan, want na 8 jaar is Enorm weer terug! Er zijn natuurlijk al meerdere uitvoeringen van Enorm geweest tijdens de Koningsnacht in Oldenzaal, waarvan de bekendste misschien wel ‘die met de containers’ was. Dat kreeg de organisatie vergunning-technisch niet voor elkaar dit jaar, maar het belooft wel een fonkelnieuwe show te worden. Naast het eigen repertoire brengen ze ook diverse klassiekers ten gehore. Waaronder bekende hits van U2, Coldplay en Queen.

De avond wordt muzikaal ingelijst door PAXAL, die inmiddels al meerdere jaren mee draait op het podium van Maxima’s Night Out! Jong en bruisend van energie draait hij oude, maar ook modernere hits. Voor elk wat wils dus. Om 20.00 uur begint het programma, waarna om 20.30 uur Erwin Nyhoff op het podium staat. Om 22.00 uur start PAXAL en om 22.30 uur Enorm. Om middernacht sluit men af. Het festival is vrij toegankelijk en gratis te bezoeken. Er komt een groot podium met veel visuele licht en geluidseffecten. Samen met de Horeca Markt Oldenzaal maakt men er een onvergetelijke avond van. Kijk voor meer informatie over het programma en meer op de website: www.maximasnightout.nl

The Pandareds geven de aftrap voor het nieuwe seizoen in de muziekkoepel.
Bandjesmiddag als aftrap nieuw seizoen muziekkoepel 32 minuten geleden
Afbeelding
Bomvolle Koningsdag in de Boeskoolstad 40 minuten geleden
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 59 minuten geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 1 uur geleden
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 3 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 20 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 25 apr, 10:37
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49