<p>Het echtpaar Massink-Warners bij hun vrolijk versierde woning.</p>

Het echtpaar Massink-Warners bij hun vrolijk versierde woning.

(Foto: Picasa)

Echtpaar Massink–Warners viert hun 60-jarig jubileum

OLDENZAAL - Afgelopen woensdag was er feest aan de Dokter de Bruynstraat in Oldenzaal. Een versierde voorgevel op nr. 49 aan de Dokter de Bruynstraat; dat kon niet missen. Dirk Massink (84) en zijn lief Will Warners (78) waren die dag 60 jaar getrouwd. 

Twee vitale ouderen die elkaar op jeugdige leeftijd bij het sporten op de basisschool in Drenthe hebben ontmoet en dat is altijd zo gebleven. Dirk Massink was werkzaam bij Twentse Weg en Water Bouw en ze wonen nu al meer dan 50 jaar naar tevredenheid in Oldenzaal. Bij Quick ‘20 is Dirk geen onbekende. Voetbal was en is nog steeds zijn hobby. Hij was trainer van de A-jeugd van Quick ‘20, gaf trainerscursussen en is nog steeds betrokken bij de club als lid van het comité van ontvangst. Ook bij de carnavalsvereniging de Thijdarren hebben beide zich op vele fronten verdienstelijk gemaakt. Het comité van wagenbouwers van de Thijdarren heeft hem reeds eerder benoemd tot erelid.

Het echtpaar heeft drie zoons, zeven kleinkinderen en maar liefst negen achterkleinkinderen. Twee zeer vitale ouderen waar de vreugde van af straalt. Carnavalsvereniging de Thijdarren heeft nog een verrassing in petto, zo werd mij ingefluisterd. Will en Dirk hebben een brede en gezellige vriendenkring, ze genieten volop van het leven en het ouder worden. Redactie Hart van Oldenzaal wenst jullie nog vele gezonde jaren en welgemeend proficiat met dit mooie jubileum. Foto en tekst Martin Meijerink

Meer berichten
 
Auto zoeker