Huidkliniek Annemiek: innovatieve IPL-behandeling

VRIEZENVEEN - Een gezonde, stralende huid; wie wil dat nu niet? Maar soms kan je huid wel wat hulp gebruiken. Huidkliniek Annemiek in Vriezenveen specialiseert in huidverbetering in de brede zin. Echte schoonheid zit van binnen, maar een mooie huid straalt dit ook naar buiten!

Huidkliniek Annemiek biedt uiteenlopende behandelingen aan voor het cosmetisch verbeteren van de huid en behandeling van problemen zoals acne, rosacea of couperose. Daarnaast is figuurcorrectie, definitieve ontharing of permanente make-up mogelijk. Behandeling door een cosmetisch arts biedt veel mogelijkheden voor een frisser, jonger uiterlijk, zoals een filler- of botox-behandeling. Kortom, een brede dienstverlening waarbij je verzekerd bent van een stralende huid die je innerlijke schoonheid helemaal complimenteert. Huidkliniek Annemiek werkt graag met de nieuwste technieken en de meest geavanceerde apparatuur. Immers, ook op het gebied van schoonheidsbehandelingen zijn er veel innovaties.

SHR/IPL-behandeling
Eén van deze innovaties is de revolutionaire SHR/IPL-behandeling voor permanente ontharing. Dit staat voor Intense Pulsed Light; lichtflitsen worden omgezet in warmte en komen via het pigment van de haren in de haarwortel terecht. Deze wordt zo vernietigd, waardoor haar niet terug kan groeien. Met deze behandeling kan haargroei verminderen tot wel 90 procent. Om alle haren in groeifase te treffen zijn gemiddeld acht behandelingen nodig. Vernietigde haren komen niet terug. Zo geniet u het hele jaar door van gladde benen, zachte oksels en een haarloze bovenlip, zónder alle ongemakken van het scheren of andere, pijnlijke ontharingsmethodes. Huidkliniek Annemiek gebruikt hiervoor de nieuwste SHR/IPL-apparatuur. Uniek aan deze methode is dat de behandeling ijsgekoeld is, waardoor deze pijnloos is.

Breed inzetbaar
SHR/IPL is voor alle haartypes goed toepasbaar (met uitzondering van rood, grijs en wit haar). Ook is SHR/IPL bruikbaar voor álle huidtypes, van licht tot donker. Huidkliniek Annemiek ontvangt u graag voor een gratis consult en een proefbehandeling.

Tijdelijke aanbieding
Momenteel profiteert u bij Huidkliniek Annemiek van een tijdelijke aanbieding. U kunt de oksels en bikinilijn laten ontharen voor 49 euro per behandeling. Gemiddeld zijn acht behandelingen noodzakelijk voor het gewenste resultaat.

Vraag advies
Huidkliniek Annemiek helpt u graag met een passend advies voor deze en andere behandelingen. Gevestigd aan de Meester Kunstweg 2 in Vriezenveen. Bel voor een afspraak met 06-13874278 of kijk op: www.huidkliniekannemiek.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker