Afbeelding

Zelfvoorzienend op vakantie met een camper van Rexim campers

Algemeen

HENGELO - De afgelopen jaren ontdekten steeds meer mensen de voordelen van vakantie vieren met een camper. Voorzien van alle gemakken én een heel flexibel kampeermiddel. Rexim Campers in Hengelo specialiseert in jong gebruikte campers met een uitstekende kwaliteit en service.

Als gevolg van de coronacrisis kiezen naar verwachting veel mensen voor een vakantie in eigen land. Kamperen is met de huidige maatregelen echter vaak lastig; niet iedere camping beschikt over afzonderlijke sanitaire voorzieningen per gast wat wel een vereiste is. Gasten met een camper zijn in principe altijd welkom, omdat zij hun eigen douche en toilet meenemen.

Steeds populairder
De afgelopen jaren nam de populariteit van campers al toe. Ze bieden het voordeel van mobiel blijven en toch die echte camping-sfeer, maar wel met alle gemakken die we thuis ook hebben. Geen luchtbed, maar een écht matras. Geen eenpits-gaskookstel, maar een volwaardig keukentje, je eigen toilet, douche, verwarming en airco, radio en TV... ja, er valt niets te klagen voor de moderne camper. Na aankomst op de camping of camperplaats klap je de luifel uit, stoeltje en tafeltje er onder en je vakantie is begonnen. Bovendien zijn er ook steeds meer camperplaatsen te vinden op de mooiste plekjes in binnen- en buitenland.

Uitstekende service
Rexim Campers in Hengelo is gevestigd op het terrein van autobedrijf Lesscher. U profiteert dan ook van ruim 50 jaar ervaring en vakmanschap binnen de autobranche. Naast de aanschaf van jong gebruikte campers kunt u deze hier tevens laten onderhouden door vakmensen. En, zeldzaam voor de camperbranche: het is ook mogelijk om een auto of motor in te ruilen wanneer u een camper koopt. Bovendien kan Rexim Campers u ook adviseren over passende financiering. Een goed onderhouden, jong gebruikte camper biedt vele jaren vakantieplezier tegen gunstige kosten. Rexim koopt daarnaast ook campers in. Er is één ding wat ze niet doen: het verhuren van campers.

Kom langs
U bent van harte welkom om het assortiment te bekijken; ook afspraken buiten kantooruren zijn mogelijk. Rexim Campers is gevestigd aan de Zilverstraat 5 in Hengelo. Kijk voor meer informatie op: www.rexim.nl of bel met 074-2424158

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 8 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 16 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03