Afbeelding

Hardlooptrainingen Iphitos

Algemeen

LOSSER - Bewegen geeft een goed en energiek gevoel. Mensen die regelmatig trainen/ bewegen hebben een betere bloedcirculatie en zitten letterlijk beter in hun vel omdat de spiermassa zo op peil blijft. Het past dus goed bij een gezonde levensstijl. Ieder nieuw jaar is meer bewegen voor velen dan ook een van de belangrijkste goede voornemens. Starten met bewegen is vaak al lastig - zeker als men al wat ouder en strammer is - en eenmaal begonnen blijkt volhouden nog moeilijker.

Wat sport en beweging betreft houdt AV Iphitos uit Losser zich niet alleen bezig met atletiek. De vereniging wil namelijk graag iedereen met goede voornemens helpen door middel van het organiseren van hardloopclinics. Deze zullen straks in 2020 weer starten. Van zaterdag 4 januari tot en met zaterdag 18 april kunnen beginnende hardlopers samen trainen om uiteindelijk afstanden van 5 of 10 kilometer te kunnen hardlopen. Iphitos biedt deelnemers trainingsmogelijkheden op de zaterdagochtend en op doordeweekse avonden tijdens de reguliere clubtrainingen. Deze trainingen zijn laagdrempelig en gezellig. Tevens is het een ideale sport voor iedereen die onder deskundige leiding wil werken aan een goede basisconditie en lekker bezig wil zijn in de buitenlucht.

Praktische informatie
De trainingen op de zaterdagochtend starten om 9.00 uur vanaf het nieuwe clubgebouw bij de accommodatie aan het Nilantspad in Losser. Meer informatie is te vinden op de website www.aviphitos.nl, men kan zich per e-mail aanmelden: clinic@av-iphitos.nl. Mocht men nog meer informatie nodig hebben dan kan contact worden opgenomen met Peter Beernink (053-5388366). In totaal kunnen er circa 40 beginnende hardlopers deelnemen.

Afbeelding
Aanpassing stembureaus 30 apr, 11:56
Afbeelding
Lintjesregen in Oldenzaal 30 apr, 10:45
Oldenzaalse Smartlappenzangers
Smartlappenzangers in muziekkoepel Overdinkel 29 apr, 10:21
King's Men kreeg afgelopen jaar veel lovende reacties op de toegankelijke vertolking van King Lear.
King's Men weer op de planken met meertalig verhaal KING LEAR 27 apr, 11:36
De toekomstige buutreedners die deelnemen aan het lopende traject. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Veel belangstelling bij de start van nieuw project de Buutacademie 26 apr, 15:41
Ook in 2023 was er een Maker Festival in Bibliotheek Oldenzaal.
'Kom je ook naar het Maker Festival?' 26 apr, 14:54
Vrijwilligers van de Wandel4Daagse Oldenzaal, dit jaar van 21 tot en met 24 mei.
Kennismaking met lokale verenigingen 26 apr, 14:37
The Pandareds geven de aftrap voor het nieuwe seizoen in de muziekkoepel.
Bandjesmiddag als aftrap nieuw seizoen muziekkoepel 26 apr, 14:04