Foto:

Denk mee over de opzet van een nieuw filmhuis in De Lutte

DE LUTTE - Nederlanders zijn ware filmliefhebbers. Ondanks de populariteit van streamen en downloaden is het bezoek aan de bioscoop toch iets magisch. Hoewel De Lutte niet een 'echte' bioscoop heeft, wil het dorpshoes Erve Boerrigter wel kijken naar de mogelijkheden om een filmhuis op te zetten.

In de regio zijn al diverse filmhuizen actief met groot succes. Ze bieden een leuke gelegenheid om ook op lokaal niveau toch een beetje die bioscoopervaring te krijgen. Bovendien geniet de echte filmliefhebber dan vaak van een meer eclectische keuze qua titels.

Meedenken
Het dorpshoes denkt dat een lokaal 'Lutters Filmhoes' een welkome toevoeging zou zijn in de activiteiten van het dorpshuis. Dit mede vanwege het succes van het Dorpstheater, waar vier keer per jaar een voorstelling te zien is. Momenteel zoeken zij filmliefhebbers die graag mee willen denken in de mogelijkheden om een lokaal filmhuis te realiseren. De liefhebbers gaan aanvankelijk eerst eens op bezoek bij de andere filmhuizen in de regio om zo te kijken wat wel en niet werkt. Met deze kennis kunnen zij dan een goed doortimmerd concept bedenken om het Lutters Filmhoes tot een succes te maken.

Aanmelden
Belangstellenden die mee willen denken of meer informatie willen kunnen contact opnemen met het bestuur van Erve Boerrigter, via bestuur@dorpshoes.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker