Hockeyclub Losser zoekt sponsoren

Hockeyclub Losser zoekt sponsoren

LOSSER - De Hockeyclub Losser is al goed op weg om het geld bij elkaar te krijgen voor aanschaf van een nieuw kunstgrasveld. De club werd vier jaar geleden opgericht en hoopt nu eigen kunstgras te kunnen realiseren.

Op dit moment speelt de Hockeyclub Losser op sportpark Het Wilpelo in Overdinkel. Zij hockeyen met veel plezier op het enige natuur-grasveld van Nederland. Het nadeel is echter wel dat het spelen op kunstgras de standaard is bij hockey. De club heeft daarom als doel om dit jaar nog te starten met de aanleg van een kunstgrasveld. Zo kan de club op termijn doorgroeien.

Goed op weg
De club heeft in totaal 360.000 euro nodig voor de aanleg van het kunstgrasveld en verlichting. Er is nu nog ruim 90.000 euro nodig. De hoop is dat dit bij elkaar komt dankzij de sponsoren en het aanboren van verdere subsidies. Bedrijven en particulieren kunnen het veld sponsoren. Zo kan men ook een klein deel van het veld 'kopen'; 2 vierkante meter voor 25 euro en ook kleinere donaties zijn welkom en mogelijk via de website. Kijk ook: www.hockeyclublosser.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker