Afbeelding

Natuurlijk middel Nr. 7: voor een goede gezondheid

Algemeen

HENGELO - DA drogisterij Mensink in Hengelo ondersteunt u graag bij een optimale gezondheid. Nieuw in het brede assortiment is het product 'Nr. 7'

Nr. 7 is te gebruiken bij veel klachten. Het is een product op natuurlijke basis, zonder bijwerkingen bij correct gebruik en dosering. Het kan door alle leeftijden gebruikt worden, ook in combinatie met geneesmiddelen van uw huisarts en specialist. Het middel is ook te gebruiken tijdens de zwangerschap. Het heeft een bewezen, ondersteunende functie in het menselijk lichaam.

Werking
De ondersteunende minerale stof in Nr. 7 heeft veel effect op de werking van het lichaam, onder andere spieren en zenuwen. Vermoeidheid of krampen zijn symptomen van een tekort aan deze stof die onder meer in het skelet, spieren, ruggenmerg en zenuwen te vinden is. Sporters zijn er dan ook goed bekend mee. Het kan gebruikt worden ter voorkoming van pijnklachten of bij concrete klachten zoals hoofdpijn, migraine, spierkrampen, onrustige benen, een stijve nek en meer. Het is hiermee ook een alternatief voor mensen die bijvoorbeeld geen pijnstillers zoals Ibuprofen mogen gebruiken.

Tablet
Het product Nr. 7 zijn kleine, platte en ronde tabletten die gemakkelijk in de mond smelten. Ook kunnen deze opgelost worden in water, wat zeker voor kleine kinderen en baby's aangenaam is. Zo is het eenvoudig in te nemen.

Goed advies
DA drogisterij Mensink heeft dit product Nr. 7 op voorraad in diverse varianten. Voor 100 tabletjes betaalt u 6,10 euro. Voor 400 tabletjes: 11,30 euro en voor 1.000 tabletjes 19,50 euro. DA drogisterij Mensink laat u graag nader kennismaken met dit product Nr. 7. Kom langs voor een goed advies en uitleg over het gebruik. U bent van harte welkom aan de Industriestraat 64 in Hengelo. Bel voor informatie met: 074-291 39 34 of kijk op: www.drogisterijmensink.nl

Afbeelding
Aanpassing stembureaus 30 apr, 11:56
Afbeelding
Lintjesregen in Oldenzaal 30 apr, 10:45
Oldenzaalse Smartlappenzangers
Smartlappenzangers in muziekkoepel Overdinkel 29 apr, 10:21
King's Men kreeg afgelopen jaar veel lovende reacties op de toegankelijke vertolking van King Lear.
King's Men weer op de planken met meertalig verhaal KING LEAR 27 apr, 11:36
De toekomstige buutreedners die deelnemen aan het lopende traject. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Veel belangstelling bij de start van nieuw project de Buutacademie 26 apr, 15:41
Ook in 2023 was er een Maker Festival in Bibliotheek Oldenzaal.
'Kom je ook naar het Maker Festival?' 26 apr, 14:54
Vrijwilligers van de Wandel4Daagse Oldenzaal, dit jaar van 21 tot en met 24 mei.
Kennismaking met lokale verenigingen 26 apr, 14:37
The Pandareds geven de aftrap voor het nieuwe seizoen in de muziekkoepel.
Bandjesmiddag als aftrap nieuw seizoen muziekkoepel 26 apr, 14:04