Afbeelding
Foto: Ewald Aaltink

Maximaal profiteren tijdens de eindejaarsopruiming

Algemeen

NIJVERDAL - Een nieuwe of bijna nieuwe FIAT rijden met extra veel korting? Grijp dan nu je kans. Jouw actieve FIAT Dealer, Auto Aaltink, gaat met de bezem door de showroom. Dat betekent een grootste eindejaarsopruiming; Voor het einde van het jaar moet alles weg. Profiteer nu het nog kan!

Op zoek naar een nieuwe auto? Kies voor een nieuwe Fiat op een manier die bij jouw leven past. Auto Aaltink eindigt het jaar met een spectaculaire opruimingsactie op diverse demonstratie en voor-geregistreerde, volledig NIEUWE 0 km auto's. De kortingen lopen, afhankelijk van het model, op tot ruim 8.500 euro. Daarnaast wordt iedere auto tijdens deze actie afgeleverd op een set ALL-SEASON banden! Op = echt op! Wacht daarom niet te lang en kom nog voor het einde van het jaar naar onze showroom aan de Marie Curiestraat 6 in Nijverdal. De medewerkers staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u maximaal profiteert van deze actie.

Voor alle beschikbare auto's, meer informatie of een online-offerte kun je ook een kijkje nemen op onze website: www.ikwileenfiat.nl.
Auto Aaltink is úw Fiat, en Mitsubishi dealer in de regio. Wat u van ons mag verwachten? Veel enthousiasme voor onze merken, uiteraard. Want deze hebben veel te bieden. Maar ook een ruime voorraad kwalitatieve occasions: Garant Occasions. Diverse merken in een brede prijsklasse en allemaal voorzien van minimaal 12 maanden garantie.

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 15 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 22 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03