Afbeelding
Foto: Picasa

60-jarig huwelijksjubileum

Algemeen

OLDENZAAL - Christel Horstmann en Ton van den Hondel vierden deze week hun 60-jarig huwelijksjubileum. Hij, Ton van den Hondel (81) geboren in Gouda, wilde op jeugdige leeftijd al in het leger. Hij wilde beroepsmilitair worden, waarbij zijn interesse uitging naar de luchtmacht. Hij werd op 16-jarige leeftijd geplaatst bij de Koninklijke Luchtmacht in Soesterberg. Ton bracht het van vliegtuig-elektricien tot onderofficier en volgde in Amerika opleidingen voor raketspecialist.

Wanneer hij in 1959 als beroepsmilitair in Rheine (Dld) wordt geplaatst ontmoet hij op een feestje zijn grote liefde Christel Horstmann (82). Het was liefde op het eerste gezicht; altijd zo gebleven. De grote markante ex-militair slaat dan ook maar graag de armen om zijn tengere geliefde Christel. Zij werkte destijds als modinette In Rheine. Wanneer Ton wordt uitgezonden naar Amerika, nemen ze het besluit om op jeugdige leeftijd in het huwelijksbootje te stappen in Rheine, waarna ze in Gouda op 29 november het kerkelijk huwelijk laten inzegenen. Hun leven krijgt zijn rijkdom met de geboorten van drie kinderen: twee zoons en een dochter. Deze hebben er inmiddels voor gezorgd dat er zes kleinkinderen zijn geboren en een achterkleinkind. Dagelijks trekt Ton zijn baantjes in het zwembad. Zijn hobby isboekbinden. Sinds 1972 wonen zij in Oldenzaal. Burgemeester Welman kwam hen feliciteren.

Taart, jarig
Showmagazijn is dé scherp geprijsde badkamerspecialist op Woonboulevard Almelo. (Foto: Peter Timmer)
Showmagazijn heeft scherpe prijzen 18 minuten geleden
Het Oktoberfest in Gronau is op 26 oktober.
Geier Sturzflug en Sven Skutnik komen naar Oktoberfest Gronau 21 minuten geleden
Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 2 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 19 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 25 apr, 10:37
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26