Afbeelding

Blokkers over naar Op=Op Voordeelshop

Algemeen

HENGELO - De Blokker-vestiging in het centrum van Hengelo gaat over naar een nieuwe eigenaar. De Op=Op Voordeelshop neemt in totaal 30 vestigingen van Blokker over, waaronder de centrumvestiging in Hengelo en drie in Enschede.

De Blokker-vestigingen in het centrum van Hengelo en de Enschedese winkelcentra Spaansland, het Stroink en Twekkelerveld worden in september gesloten als onderdeel van een grote reorganisatie bij Blokker. Het concern sluit in totaal 200 winkels. Dit schepte dus ook een goede kans voor de formule Op=Op Voordeelshop om deze vestigingen over te nemen. De formule biedt drogisterijproducten van A-merken aan tegen fors lagere prijzen dan andere winkels. Met deze formule werd in 1997 de eerste winkel geopend. Met de nieuwste uitbreiding komt de teller op 161 vestigingen te staan. De eerste nieuwe vestigingen openen medio oktober hun deuren.

Bredere trend
Het effectief verruilen van de Blokker voor een formule met gunstig geprijsde drogisterijproducten past ook binnen de bredere trend in het winkellandschap. Klanten kiezen namelijk steeds meer voor dit soort budgetwinkels om A-merken te kopen tegen gunstiger prijzen. Hierdoor hebben duurdere winkels het echter moeilijker gekregen.

Echtpaar Hofstra - Stappenbeld.
Twee Oldenzaalse echtparen vierden hun 60-jarig jubileum 22 uur geleden
Afbeelding
Oldenzaal wipt er fanatiek op los! 23 uur geleden
De herdenking in Hengelo. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Oldenzaals tintje bij herdenking van april-meistaking in Hengelo gisteren
Het Syrisch Orthodox vrouwenkoor Oldenzaal zal ook optreden. Ze houden de Aramese vlag vast. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Het Graan en Korenfestival op zaterdag 11 mei in Oldenzaal 3 mei, 12:23
Afbeelding
Herdenking Jan J. Zorn zaterdag 3 mei, 12:07
Foto: Herbert Huizer
Tankenberg mooie beproeving voor Ronde 3 mei, 12:03
bridgen is gezellig
Zomer bridgedrive start op 13 mei 3 mei, 12:00
Afbeelding
Nooit meer een gemiste Hart van Oldenzaal 3 mei, 08:00