Afbeelding

Controle hondenbelasting in Hengelo

Algemeen

HENGELO - De gemeente Hengelo laat de komende weken weer een controle op de hondenbelasting uitvoeren. de controleurs gaan van deur tot deur om te kijken of mensen een hond hebben zo ja, of ze hier netjes belasting voor betalen. Helaas blijkt in de praktijk deze belastingmoraal nog wat tegen te vallen.

In week 16, 18 tot en met 24 gaan medewerkers van bureau Legitiem namens de gemeente hondenbelasting controles uitvoeren in Hengelo. De controleur checkt in het kader van hondenbelasting of het juiste aantal honden bij de gemeente bekend is. Als u niet thuis bent, laat de controleur informatie voor u achter over hoe honden geregistreerd kunnen worden. Ook adressen waarvoor al hondenbezit geregistreerd is, kunnen bezocht worden. Iedereen die één of meerdere honden houdt, is verplicht hiervan bij de gemeente aangifte te doen. Aangifte doen kan via het digitale loket. Meer informatie over de hondenbelasting kunt u ook vinden onder veelgestelde vragen Open pagina in nieuw vensterop de website van het GBT.

Swiss Sense Almelo: nu 40 procent korting op de Royal collectie.
Kom rondstruinen op Woonboulevard Almelo 6 uur geleden
Echtpaar Hofstra - Stappenbeld.
Twee Oldenzaalse echtparen vierden hun 60-jarig jubileum 3 mei, 15:43
Afbeelding
Oldenzaal wipt er fanatiek op los! 3 mei, 15:04
De herdenking in Hengelo. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Oldenzaals tintje bij herdenking van april-meistaking in Hengelo 3 mei, 14:29
Het Syrisch Orthodox vrouwenkoor Oldenzaal zal ook optreden. Ze houden de Aramese vlag vast. (Tekst/foto: Martin Meijerink)
Het Graan en Korenfestival op zaterdag 11 mei in Oldenzaal 3 mei, 12:23
Afbeelding
Herdenking Jan J. Zorn zaterdag 3 mei, 12:07
Foto: Herbert Huizer
Tankenberg mooie beproeving voor Ronde 3 mei, 12:03
bridgen is gezellig
Zomer bridgedrive start op 13 mei 3 mei, 12:00