Afbeelding

Bedrijfswagens voor Cottus

Algemeen

ALMELO - Technisch dienstverlener Cottus in Almelo heeft afgelopen week twintig nieuwe bedrijfswagens in ontvangst genomen. Dit is een belangrijke stap in de mobiliteit voor de medewerkers van deze en andere vestigingen.

Cottus heeft naast de Almelose vestiging ook vestigingen in Almere, Apeldoorn, Heerenveen, Helmond en Hoogeveen. Mobiliteit en flexibiliteit is dan ook erg belangrijk. Bij Peugeot-dealer Broekhuis in Almelo schafte Cottus dan ook twintig Peugeot Partners aan. Deze veelzijdige en betrouwbare bedrijfswagen is niet voor niets een populaire keuze. Accountmanager voor de zakelijke markt Koen Borgers mocht de sleutels overhandigen aan Sandor Görtz, manager bij Cottus.

Partner in mobiliteit
Autobedrijf Broekhuis is al langer partner in mobiliteit van Cottus, met deze levering zijn door Broekhuis in totaal al zeventig personen- en bedrijfswagens geleverd aan het bedrijf. Dit is onder meer te danken aan de volledige service en expertise van Broekhuis. Zo zijn de Peugeot Partners voor aflevering voorzien van een passende inrichting door het eigen Broekhuis Carplus, de gespecialiseerde tak in bedrijfswageninrichting. Zij dragen zorg voor vakkundige op- en inbouw naar wens van de klant. Dit omvat ook het tinten van ramen, inbouwen van carkits, track en trace-systemen en meer.

Bestickering
Het bedrijf Mondice in Enschede verzorgde de bestickering van de Peugeot Partners, die zo herkenbaar en representatief de weg op gaan. De bestickering is tegelijk ook een manier voor Cottus om in een andere behoefte te voorzien: nieuw personeel. Zo is er mede door de aantrekkende economie behoefte aan elektromonteurs, bankwerkers/lassers, mechatronicamonteurs en loogdgieters/cv monteurs. De achterkant van de Peugeot Partners roept op om te solliciteren.

Goed advies
De bedrijfswagenspecialisten van Broekhuis helpen u graag met goed advies over de aanschaf van uw nieuwe bedrijfswagen. Kijk voor meer informatie op: www.broekhuis.nl/peugeot, of neem contact op met een van de vijf Peugeot Broekhuis vestigingen in Twente.

Foto: Koen Borgers (l) en Sandor Görtz

Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 8 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 16 uur geleden
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00
Muziekliefhebbers moeten zeker eens een kijkje nemen bij de Muziekbank.
De Muziekbank in de bibliotheek 20 apr, 13:03