Afbeelding

Van functioneel tot fashion bij Holtkamp Lederwaren

Algemeen

HENGELO - Of je nu naar school gaat, de zaak of op vakantie, wie een nieuwe tas of koffer nodig heeft komt al snel uit bij Holtkamp Lederwaren. Dit is dan niet voor niets dé speciaalzaak op het gebied van tassen in Hengelo en omstreken.

Wie binnenwandelt aan de Marktstraat 5 in Hengelo komt ogen tekort met het uitgebreide assortiment. Nu de schoolvakanties weer begonnen zijn, weet menig toekomstig brugklasser of student de winkel te vinden. Een stevige selectie van onder meer Eastpak, Kipling en Samsonite zorgt voor een passende tas die jaren mee kan

Tassen
Wie meer gaat voor de reguliere draagtas kan hier een ruime selectie vinden van de aantrekkelijk stijlvolle clutch voor de dames tot de vrijwel bodemloze tassen van merken zoals Bear Design, Berba, Chabo en Piquadro. Een ruime keuze aan kleuren en materialen zorgt voor een functioneel én modebewust accessoire. Voor de zakelijke gebruiker zijn er ruime en stevige tassen te vinden van onder meer Samsonite, geschikt voor vervoer van laptop, documenten, schrijfgerei en eventuele laders. De vakkundige medewerkers adviseren u graag bij de juiste keuze. Neem rustig de tijd en geniet ondertussen van een lekker kopje koffie dat altijd voor u klaar staat.

Reislust
Ik ga op vakantie en neem mee... nou ja, in ieder geval een stevige koffer om de rest in te doen natuurlijk. Of je nu kiest voor de traditionele hardschalen koffer voor ruimbagage in het vliegtuig of de flexibele zachte rollers voor handbagage, Holtkamp's selectie stelt niet teleur. Kwaliteit en betrouwbaarheid is natuurlijk de hoogste prioriteit, waarbij Samsonite en American Tourister bestsellers zijn, maar ook Eastpak, Kipling en Gabol leveren passende trolleys en reistassen.

Longchamp
Sinds lange tijd biedt Holtkamp Lederwaren ook het merk Longchamp aan in de winkel en online. Zij zijn de exclusieve leverancier voor Twente. Het merk staat bekend om de stijlvol vormgegeven grotere tassen zoals de shopper-modellen, maar het assortiment omvat ook bijpassende portemonnees en tassen in vele maten met designs van stijlvol tot zakelijk.

Neem een kijkje
Kom langs bij Holtkamp Lederwaren aan de Marktstraat 5 in Hengelo. Open op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur (donderdag tot 21.00 uur) en op zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. Kijk ook op: www.topbags.nl

Waar het allemaal begon in Almelo – 1957 – Grotestraat 106
Roessingh Revalidatie Techniek heeft nieuwe aanmeetlocatie 1 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 19 uur geleden
Afbeelding
Spreekuur autisme 25 apr, 10:37
Afbeelding
Groenmarkt op zaterdag 11 mei 24 apr, 14:49
Er zijn diverse manieren om zowel aan de fysieke als mentale fitheid te werken. Zo is jongleren prikkelend voor beide. En ja, ook ú kunt dit leren.
Gratis proefles cognitieve fitness voor senioren 24 apr, 12:02
Ester Bertholet.
Hartkloppingen - of toch lentekriebels? 21 apr, 14:26
Sporten, of juist actief zijn binnen een vereniging dragen bij aan de vitaliteit in de brede zin.
SCP-rapport: investeren in vitale senioren blijft erg belangrijk 21 apr, 13:05
Koffie is voor veel mensen synoniem met gezelligheid, gastvrijheid en sfeer. Maar te veel kan nadelig zijn.
Eén kopje koffie: is het zwarte goud ook goed voor senioren? 20 apr, 14:00