Mantelzorgers in het zonnetje woensdag 7 juni

Impuls houdt op woensdag 7 juni de Dag van de Mantelzorg in Oldenzaal. Alle mantelzorgers die ingeschreven staan bij Impuls, worden dan getrakteerd op een etentje.

OLDENZAAL - Mantelzorgers zorgen belangeloos voor bijvoorbeeld een familielid, vriend of buur. Daarom worden op 7 juni mantelzorgers in Oldenzaal in het zonnetje gezet. Het is bedoeld als extra waardering en om te laten weten dat zij er niet alleen voor staan. Het thema is ‘Zorgen doe je samen'. Oldenzalers die de zorg dragen voor een naaste maar nog niet ingeschreven staan bij Impuls, kunnen contact opnemen. Naast een uitnodiging voor de Dag van de Mantelzorg ontvangt men dan ook informatie over activiteiten voor mantelzorgers en uitnodigingen voor bijeenkomsten. Kijk op www.impuls-oldenzaal.nl voor meer informatie of mail naar mantelzorg@impuls-oldenzaal.nl


Mantelzorg is in Oldenzaal nog een groot goed; zorgen voor een familielid of andere naaste. Maar mantelzorg is tegelijk ook een bijzonder uitdagende taak. Het kan zowel fysiek maar ook zeker emotioneel zwaar werk zijn. Een goede ondersteuning met passende activiteiten is dan ook belangrijk. Impuls steunt deze groep graag met goed advies, maar ook contact met andere mantelzorgers en dit soort ontspannende activiteiten.