Inkoopactie voor huiseigenaren

Gemeente Oldenzaal helpt bij het verduurzamen van woningen. Zo wordt een inkoopactie gestart en zijn er subsidies beschikbaar voor isolatiemaatregelen.

OLDENZAAL - De gemeente houdt de komende weken een advies- en inkoopactie voor huiseigenaren in Oldenzaal. Alle woningeigenaren ontvangen eind januari een brief met meer informatie over een gezamenlijke inkoopactie die in samenwerking met 'Winst uit je woning' wordt georganiseerd. Huiseigenaren kopen met deze actie isolatiemaatregelen, zonnepanelen of een hybride warmtepomp. Door dit gezamenlijk te doen, krijgen de deelnemers aan de actie offertes met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Meer informatie over deze inkoopactie is te vinden op www.winstuitjewoning.nl. Vanaf 24 januari kan op deze website ook vrijblijvend worden aangemeld voor de actie. Eveneens is het mogelijk om via deze site aan te melden voor de online informatieavond op 7 februari.
Door de samenwerking met 'Winst uit je woning' wordt er optimaal gebruik gemaakt van subsidies en regelingen. Lees verder op pagina 4.