Ook het Feestteam is van de partij.
Ook het Feestteam is van de partij.

BoesCabaal weer terug op de Oldenzaalse agenda!

Algemeen

Het carnavaleske muziekfestival BoesCabaal is weer terug op de Oldenzaalse agenda. Komende zondag 27 maart zal dit gehouden worden om 13.00 uur in dans- en partycentrum Rouwhorst. Kaarten zijn online te koop via www.boescabaal.nl

OLDENZAAL - De coronapandemie was de afgelopen twee jaar de grote spelbreker voor veel activiteiten. De organisatie is dan ook blij dat er in 2022 weer een editie van BoesCabaal gehouden zal worden. Wel nog met een iets andere invulling dan de eerste edities. Kapellen, artiesten en DJ’s zijn ook weer volop van de partij.

“De reacties van mensen op social media, waar foto’s van voorgaande edities getoond worden, laten zien dat het bij velen dan toch weer begint te kriebelen en ze dit feestje absoluut niet willen missen.” , aldus de organisatie. “Het belooft dan ook weer een mooi muzikaal spektakel te worden in Oldenzaal waar voor de jeugd, maar ook zeker voor Kapellenfestival bezoekers van het eerste uur, volop te genieten valt.” In het Muziekcafé wordt weer gestreden om de prijs voor de beste muzikale kapel. 

Buiten het officiële programma om mogen kapellen ook tonen wat ze in hun mars hebben. De jeugd kan eveneens helemaal los gaan in de Feestzaal op de beats van DJ Sander Scheperman, maar ook “Het feestteam,” ‘de Cooldown feestact” en de “Beatcrooks” zullen hier ten tonele verschijnen. Carnavalsfestival BoesCabaal heeft zo ‘voor elk wat wils’ zeggen de heren van de Klingelbuul’n, het organiserend comité van de Kadolstermennekes. Met drie verschillende thema’s is voor menig muziekliefhebber genieten verzekerd.

Komende zondag is BoesCabaal in zalencentrum Rouwhorst, met aanvang om 15.00 uur. Kaarten á 15 euro zijn te koop via www.boescabaal.nl