Starters maken er weer een mooi feestje van

De gemeente Tubbergen zal op donderdag 7 april weer de jaarlijkse Startersprijs uitreiken. Belangstellenden kunnen zich nu aanmelden om bij de uitreiking aanwezig te zijn.

TUBBERGEN - Het stimuleren van een goed ondernemersklimaat is belangrijk voor de gemeente. Ondernemers zijn immers ook het levensbloed van de lokale economie. De eerste jaren zijn vaak het meest uitdagend voor een nieuw bedrijf, waardoor goede ondersteuning belangrijk blijft om hen te helpen bij het doorgroeien naar een succesvol bedrijf.

De uitreiking van een jaarlijkse ondernemersprijs past dan ook goed binnen deze ambitie. Het is niet alleen de bekroning voor het harde werk dat ondernemers verrichten, maar ook vooral een kans om met gelijkgestemden te netwerken. Starters leren namelijk ook veel van elkaar over wat wel en niet werkt, maar ook voor het onderling doorverwijzen van opdrachten.


De uitreiking is op donderdag 7 april van 19.30 tot 22.00 uur. Dit zal gehouden worden in café-restaurant Waaijer in Langeveen. Hier worden dan de 'Starter van het Jaar', 'Ondernemer van het Jaar' en een publieksprijs uitgereikt. Wie hierbij graag aanwezig wil zijn kan zich aanmelden door te mailen naar f.heithuis@noaberkracht.nl