Berrel en Harry feliciteren hun moeder met haar verjaardag. Dit jaar blies zij 105 kaarsjes uit.
Berrel en Harry feliciteren hun moeder met haar verjaardag. Dit jaar blies zij 105 kaarsjes uit. Foto:

Mevrouw Oude Elferink al 105!

Op 18 februari vierde zij weer haar verjaardag; Thea Oude Elferink. De oudste inwoonster van Oldenzaal blies inmiddels 105 kaarsjes uit.

OLDENZAAL - Het bezoek van burgemeester Patrick Welman is inmiddels een vaste traditie. Deze keer moest zij wel even iets langer wachten, in verband met corona werd het bezoek uitgesteld. Inmiddels is er weer meer collectieve bewegingsvrijheid waardoor de burgemeester nu pas langs kon komen. In 2021 werd het bezoekje geheel geschrapt, toen bracht de burgemeester telefonisch de felicitaties over namens de gemeenschap.

Toch was ze op 18 februari ook niet vergeten, want haar beide zonen Berrel en Harry feliciteerden moeder op een wel heel een bijzondere wijze. Met de ellenboog–schouder-felicitatie. Redactie Hart van Oldenzaal sluit zich aan bij de felicitaties en roept een drie werf Hoera – Hoera – Hoera.

Uiteraard is zij ook geregeld gevraagd naar het geheim van haar hoge leeftijd. Vitaal en gezond blijven is de boodschap. Met puzzelen en lezen blijft de geest gezond en met beweging blijft ook het lichaam nog goed functioneren. Een goede inspiratie voor iedereen die ook hoopt ooit 105 kaarsjes uit te mogen blazen.

Pen