Demi en Joyce Christenhusz ontvangen u graag in hun praktijk in Oldenzaal. Kom langs voor een kennismaking!
Demi en Joyce Christenhusz ontvangen u graag in hun praktijk in Oldenzaal. Kom langs voor een kennismaking!

Laat je voeten echt stralen dit voorjaar!

Algemeen

Het voorjaar komt er weer aan. De dagen worden langer en de eerste zonnige dagen zijn een feit. Wie deze lente graag wil genieten van het mooie weer én open schoenen doet er goed aan om zijn of haar voeten wat extra liefde te geven. De Beauty en Voet Tweeling laat je voeten graag weer helemaal stralen!

OLDENZAAL - De Beauty en Voet Tweeling specialiseert in voet- en gezichtsbehandelingen in de brede zin, maar zij bieden ook ontspannende behandelingen aan zoals een hot-stone massage met heerlijk warme stenen. Ideaal om tot rust te komen in deze uitdagende tijd.

Toch zijn er nog veel mensen met een zekere drempelvrees, zo ziet Demi Christenhusz die samen met zus Joyce een praktijk heeft aan de Luxemburglaan 9 in Oldenzaal. “Ze fietsen langs het pand, maar durven nog niet echt binnen te stappen. Wij nodigen juist hén uit om de stoute schoenen aan te trekken en gewoon eens langs te komen voor een kennismaking. Dus om eens de praktijk van binnen te zien, ons te ontmoeten en de producten die we aanbieden.” Demi en Joyce bieden namelijk meer aan dan je van de buitenkant kan zien: de tweeling is bijvoorbeeld ook beide gediplomeerd medisch pedicure. Zij kunnen dus óók mensen met uiteenlopende voetklachten helpen. Mooie, goed verzorgde voeten zijn voor iedereen mogelijk met wat liefde en aandacht, zo is hun boodschap. “Wie graag eens een kijkje wil nemen is van harte welkom om een afspraak te maken. We nemen dan graag de tijd om alles te laten zien en te kijken wat we voor hem of haar kunnen betekenen. Zonder enige verplichting.”

Wie graag de voeten weer klaar wil maken voor de lente kan ook nu weer gebruik maken van een speciale aanbieding. Zo biedt de Beauty en Voet Tweeling een één uur durende pedicurebehandeling met gellak aan voor 50 euro. Dit is een jaarlijkse voorjaarsaanbieding die altijd goed in de smaak valt bij de vaste gasten. Ook voor het gezicht is er een mooie aanbieding; laat nu de wimpers en wenkbrauwen verven en epileren voor slechts 20 euro. Uiteraard zijn deze behandelingen ook goed te combineren voor een top-tot-teennagels stralend resultaat.

We hopen natuurlijk allemaal op een zonnig voorjaar en dito zomer. Goede bescherming blijft daarom belangrijk om huidproblemen tegen te gaan. Ook op het gebied van cosmetica is er steeds meer aandacht voor goede bescherming tegen schadelijke zon-invloeden. Zo bieden zij ook hoogwaardige producten van KLAPP Cosmetics aan met een hogere SPF-factor. Deze zorgen voor goede bescherming tegen schadelijke UV-straling. Zo kan men goed toe met één product. 

Demi en Joyce laten u graag kennismaken met hun praktijk. Maak voor een behandeling óf een vrijblijvende rondleiding een afspraak. Kijk voor meer informatie én hun webshop op: www.beautyvoettweeling.nl