Spreekuur reizen met het openbaar vervoer in bieb

Wie graag wil reizen met het openbaar vervoer maar zit met vragen kan in Losser terecht bij het vaste spreekuur van de OV-ambassadeurs.

LOSSER - Reizen met het OV vergt tegenwoordig wel wat meer aandacht: je hebt immers veel verschillende vervoerders, de OV-chipkaart, diverse mogelijkheden voor korting, abonnementen en betaling en meer uitdagingen. De spreekuren zijn er opgericht om met name 55-plussers te helpen met langer zelfstandig reizen, maar ook anderen met vragen zijn welkom. Het maandelijkse spreekuur is op donderdag 10 maart van 10.00 tot 11.30 uur in de bibliotheek in 't Lossers Hoes. 


Voor wie liever telefonisch contact opneemt, kan bellen met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten OV-ambassadeurs klaar om telefonisch OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 - 303 70 10. Maandag tot en met vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur. Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Tevens is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de interactieve informatiebijeenkomsten. Kijk hiervoor op: www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur.