Fit20: onder goede begeleiding 20 minuten trainen per week met een blijvend resultaat.
Fit20: onder goede begeleiding 20 minuten trainen per week met een blijvend resultaat. Foto: Sophie Bik

En nu…? fit20 natuurlijk! Meer energie en betere conditie

Wil je meer energie? Betere conditie? Supersterke benen? Dagelijkse boodschappen met gemak tillen? Harder fietsen op je mountainbike? Van je rugpijn af? Een gestroomlijnd lichaam? Meer plezier in je leven?

HENGELO - We zijn allemaal doordrongen van de noodzaak om goed voor ons lichaam te zorgen. Altijd al, maar zeker nu. Maar hoe en wanneer dan? Als het je al lukt om naar een fitness te gaan wat doe je dan? Wat is een veilige en effectieve manier om fit en sterk te worden? En nog belangrijker...hoe blijf je dan fit en sterk? Daar moeten we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet werken. Maar klopt dat wel?


Nou, nee. Het kan écht anders. Bij het Nederlandse fit20 train je op een nieuwe manier. Zonder zweten, zonder omkleden en zonder er uren aan kwijt te zijn. Met supergoede begeleiding van een gecertificeerde personal trainer. Met snel en blijvend resultaat. Zónder schuldgevoel, want je gaat altijd!


Lukt het echt om iedere week te gaan trainen? Ja, ook op de lange termijn. Bij fit20 blijf je altijd gaan. Je traint namelijk op afspraak met je personal trainer. Dat is een stok achter de deur waardoor je fit20 wél volhoudt. Omdat de fit20 studio’s fris en koel zijn transpireer je niet tijdens de training. Dus geen omkleed gedoe. Met een super goed effect op je lichaam. In maar 20 minuten per week.


Werkt dat dan écht? Ja. Fit20 is uitgebreid wetenschappelijk onderzocht. De trainingsresultaten van 15.000 fit20-ers zijn gedurende zeven jaar gevolgd: het grootste onderzoek dat ooit binnen de bewegingswetenschap is gedaan. De conclusie is ondubbelzinnig positief; fit20 wérkt. Voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of fitheidsniveau. Dus ook voor jou!


Meld je aan voor een gratis kennismakingstraining bij fit20 Hengelo of fit20 Oldenzaal of bel naar 074-737 0027 in Hengelo of 085-27 35 279 in Oldenzaal. Kijk voor meer informatie over fit20 ook op de website:

www.fit20.nl

Pen