Joyce en Demi zijn beide geslaagd voor hun opleiding tot medisch pedicure. Zo kunnen zij iedere voet de verzorging bieden die deze nodig heeft!
Joyce en Demi zijn beide geslaagd voor hun opleiding tot medisch pedicure. Zo kunnen zij iedere voet de verzorging bieden die deze nodig heeft! Foto:

Van top tot teen in feeststemming!

Tijdens de feestdagen komen we graag allemaal mooi voor de dag. De Beauty en Voet Tweeling zorgen ervoor dat iedereen van top tot teennagels er weer opperbest uit kan zien in december! 

OLDENZAAL - Demi en Joyce Christenhusz zijn inmiddels al ruim drie jaar actief met hun eigen schoonheidssalon en pedicurepraktijk. Van top tot teen verzorgd, dat is waar zij zich voor inzetten. Zo bent u van harte welkom voor uiteenlopende gezichtsbehandelingen die de huid weer laten stralen, ontspannende massages of een uitgebreide pedicurebehandeling.

Op dit laatste vlak hebben Joyce en Demi een leuk nieuwsfeit: ze zijn beide deze donderdag geslaagd voor hun eindexamen van de opleiding tot medisch pedicure! De afgelopen maanden konden zij al steeds meer van deze kennis in de praktijk brengen om nog meer mensen te helpen. Wanneer u bijvoorbeeld kampt met reuma of diabetische klachten is goede voetzorg extra belangrijk. Als gediplomeerd medisch pedicure kunnen zij de voeten optimaal verzorgen om deze in mooie staat te brengen en te houden. Iedereen verdient immers mooi verzorgde voeten; zij verwelkomen u dan ook graag voor een afspraak.


Nieuwe webshop
Sinds kort heeft de Beauty en Voet Tweeling ook een eigen webshop, op www.beautyvoettweeling.nl. Hier kan men uiteenlopende hoogwaardige producten vinden die ook in de salon gebruikt worden. Zo is er een uitgebreide lijn van het gerenommeerde Klapp Cosmetics te vinden, voetverzorgingsproducten van Gehwol en de mooiste kleuren nagellak van OPI. Deze staan garant voor lang draagplezier met een gel-achtige hoogglans. De webshop is een handige toevoeging, zeker ook voor mensen die nu al wel in de salon zelf komen. Zij kennen immers de producten en hun werking, maar kunnen zo ook thuis gemakkelijk producten kopen voor zichzelf of als geschenk. Bij een salonbehandeling kunnen Demi en Joyce passend advies geven over nazorg met deze producten.


Geschenkpakketten
Wie voor de feestdagen op zoek is naar een leuk geschenk kan ook kiezen voor een mooie kerstset. Er zijn diverse sets te koop in verschillende prijsklassen. Zo is er bijvoorbeeld de uitgebreide Klapp A-Classic Face Care Set met het verfrissende Revital Serum (30ml), de voedzame Cream voor de nachtverzorging (30ml) en verkoelend Effect Mask (50ml); een pakket ter waarde van 171,50 euro nu als december-aanbieding voor 90 euro. Uiteraard worden ook de heren niet vergeten; zo is er voor hen de Klapp Men Face Care set, met het Hangover Age Fight Serum tegen vermoeide, uitgeputte, gezwollen huid (15ml) en de All Day Long 24-uurs Hydro Cream (50ml) die de huid verzorgt en beschermd. Dit pakket ter waarde van 70,80 euro is nu in de aanbieding voor 36,80 euro.


Heerlijk ontspannen
Wie wat ontspanning zoekt tijdens deze drukke dagen kan ook kiezen voor een heerlijk ontspannende behandeling, alleen of met een partner, vriendin of moeder/dochter. Kies bijvoorbeeld voor het winter arrangement; dit bestaat uit een gezichtsbehandeling van 45 minuten, thee met iets lekkers, een voetmasker en voetmassage en afgesloten met een luxe hotstone massage van 35 minuten. De heren zijn van harte welkom, óók jullie kunnen zeker ontspanning gebruiken na een druk jaar! Het mannen arrangement bestaat uit een gezichtsbehandeling, een drankje met iets lekkers en een stevige rug-, nek en schoudermassage van 30 minuten. Arrangementen kunnen alleen of als duo geboekt worden. Uiteraard kan men met een cadeaubon ook een arrangement als geschenk geven.

Een goede behandeling is belangrijk voor élke voet


Winactie
Ook dit jaar houden Joyce en Demi weer een leuke winactie in december. Hiermee kan men een 80 minuten durende gezichtsbehandeling voor twee personen winnen, ter waarde van 120 euro. Deel en like hiervoor het bericht over de actie op de Facebookpagina 'De Beauty & Voet Tweeling en tag degene met wie jij deze gezichtsbehandeling wilt winnen. Op 1 januari worden de winnaars bekendgemaakt.


Maak een afspraak
De Beauty en Voet Tweeling werkt uitsluitend op afspraak. Ook in de weekends is dit in overleg mogelijk. Boek op tijd in verband met de drukte eind december. Kijk voor meer informatie op: www.beautyvoettweeling.nl

Pen