Komende zondag gezellig kerstwinkelen in Losser

Komende zondag is het weer koopzondag in Losser. Maar men maakt er deze keer iets bijzonders van; een luxe kerstkoopzondag met muziek in alle straten! Ideaal voor wie nog graag wat kerstinkopen wil doen in een heel gezellige sfeer.

LOSSER - De Losserse Böggelrieders zorgen weer voor volop reuring in het dorp, figuranten die rondlopen in kerstoutfits die lekkers uitdelen aan alle bezoekers, overal in Losser klinkt ‘de oale roop’ van de Losserse midwinterhoornbloazers en het straatorkest Piece of Cake maakt er een gezellige sfeer van in het dorp. Vele etalages zijn aangekleed in kerstsfeer. Bijna alle winkels hebben hun deuren geopend aanstaande zondag. Bewonder dit weekend ook het huis van de Kerstman (Brinkstraat 34-36) en het prachtig opgebouwde kerstdorp in de etalage van het pand van Olde Riekerink (naast Bendy, tegenover de Oude Apotheek). Ook wordt er weer een kleurplaatwedstrijd ‘Kerst’ georganiseerd, met een prachtige tekening gemaakt door Annette Theussing. Kinderen kunnen hiermee ook weer leuke prijzen winnen.

Uiteraard hopen de Losserse ondernemers op veel interesse én mooie bestedingen. Ook voor de ondernemers is het nog steeds een uitdagend jaar. Wie lokaal koopt steunt hiermee dus ook de eigen Losserse gemeenschap en werkgelegenheid.