Sinds deze week kunt u op de woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag deelnemen aan de Boergondische fietstocht. Een leuke tocht voor de culinaire liefhebbers.
Sinds deze week kunt u op de woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag deelnemen aan de Boergondische fietstocht. Een leuke tocht voor de culinaire liefhebbers. Foto:

Boergondische fietstocht vanaf nu te reserveren

LOSSER - Culinaire liefhebbers kunnen vanaf nu een nieuwe 'Boergondische' fietstocht boeken in Losser. De misspelling van bourgondisch is bewust; de tocht is er namelijk opgericht om ook bij lokale boeren de lekkerste producten te proberen.

Culinair genieten en ontspannen fietsen, een geslaagde combinatie die mogelijk is in de Schatkamer van Twente! Onderweg is er genoeg te ontdekken en te proeven en neem je o.a. rustpauzes bij klompenmakerij Koop, ijsboerderij 't Loaboerke, boerderijwinkel de Veldmaat en fruitboerderij 't Duvelshofke en als afsluiter genieten van een hapje en drankje op het terras bij 't Kruisselt. Op woensdag tot en met zaterdag kan men van 09.00 tot 12.00 uur starten voor deze route van circa 30 kilometer. Om deel te nemen aan de Boergondische fietstocht kun je de route met bijbehorende consumptiebonnen kopen in het toeristisch kantoor in De Lutte aan de Plechelmusstraat 14. Voor een route met consumptiebonnen betaal je 17,50 euro. Voor meer informatie kunt u bellen met de Tourist Info via 0541-551160 of www.visitdeluttelosser.nl

Afbeelding