Afbeelding
Foto: Shutterstock.com

Maak Kennis Met Tennis

DENEKAMP - Ook de Tennis Vereniging Denekamp heeft een roerige tijd achter de rug. Gelukkig mocht de jeugd gedurende het grootste deel van de corona-crisis wel doortrainen. Nu staat een nieuw seizoen voor de deur met leuke activiteiten.

Omdat de (on)mogelijkheden rondom verschillende activiteiten onzeker zijn kan er niet te ver vooruit gepland worden. Instuiven in maart in samenwerking met andere verenigingen uit Dinkelland en het ouder kind toernooi dat gepland stond deze maand mogen helaas niet doorgaan. Deze laatste wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.

Jeugd Tennisdag
Gelukkig kan er op korte termijn wel iets anders gepland worden. Zaterdag 13 maart is de TVD Jeugd Tennisdag. Ook lanceert de club dan het nieuwe alles-in-één lidmaatschap. Deze dag ziet er als volgt uit: Van 09.30 tot 10.30 uur komen Tenniskids Rood in actie. Van 11.00 tot 14.00 uur Tenniskids Oranje, Groen en Junioren (voorheen geel). Van 14.00 tot 16.00 uur is Maak Kennis met Tennis voor niet-leden.

Maak Kennis
Maak Kennis met Tennis is speciaal voor alle basisschooljeugd. Doel is om deze kinderen (gratis) enthousiast te maken voor en ervaring op te laten doen met tennis. Om dit onder de aandacht te brengen van de doelgroep werden 500 flyers verspreid op de basisscholen in Denekamp, Tilligte, Noord Deurningen, Lattrop en Beuningen. Op deze zaterdagmiddag ontvangen de trainers van TVD en de jeugdcommissie graag zoveel mogelijk kinderen die het leuk vinden om een middag te tennissen en/of willen ervaren of tennis wellicht een sport voor ze is. Aanmelden hoeft niet. Ouders/verzorgers mogen helaas niet het tennispark aan de Mr. Mulderstraat 38 op om te kijken, de geldende corona-maatregelen zijn van toepassing. De organisatie hoopt veel kinderen te mogen verwelkomen!

Tennis Alles-in-1
Vanaf 1 april gaat TVD voor haar jeugdleden over op het alles-in-één lidmaatschap. Met dit pakket kunnen kinderen het hele jaar tennissen, trainen, competitie spelen en deelnemen aan activiteiten en toernooien. Dit alles voor een vaste prijs per maand. Kijk voor meer informatie op: www.tvdenekamp.nl of neem contact op met verenigingsmanager Leo Blokhuis via manager@tvdenekamp.nl.