Afbeelding
Foto:

Kia Sportage Black Edition

De elegante Kia Sportage is al langer op de markt. Nu introduceert Kia ook de Sportage Black Edition, de eerste Black Edition van Kia in Europa. U mag een nog luxere uitstraling verwachten door het gebruik van zwarte details.

De Black Editions heeft een speciale, donkere grille. De mistlampen, dakrails, bumpers en de lichtmetalen velgen zijn in zwarte tinten uitgevoerd. Verder onderscheid deze uitvoering zich door de donkere Kia-emblemen. Ook de zilveren Sportage-badge is vervangen door glanzend zwarte letters op de achterklep. De Black Edition is leverbaar in de kleuren Pearl Black, Infra Red, Casa White, Deluxe White, Blue Flame, Lunar Silver en Dark Penta Metal.

Meer dan looks
De Kia Sportage Black Edition is natuurlijk wel meer dan een SUV met een luxe uitstraling. Standaard heeft deze uitvoering een 1.6 T-GDi benzinemotor met een vermogen van 177 pk en een zeventraps automaat. Deze Black Edition is uitgerust met een nieuw infotainmentsysteem met een 8-inch touchscreen. U heeft daardoor live verkeersinformatie, weersvoorspellingen en u blijft op de hoogte van de brandstofprijzen, parkeermogelijkheden en -prijzen. Door de spraakherkenning nog makkelijk en veiliger in gebruik. Ook is de Black Edition uitgerust met onder andere assistentiesystemen als vermoeidheidsherkenning, actieve rijbaanassistentie en snelheidsbordenherkenning.

Leverbaar in februari
Meer informatie over deze uitvoering is na te lezen op www.kia.nl. De Sportage Black Edition is nu al te bestellen vanaf 41.895,- euro en zal vanaf medio februari leverbaar zijn.