Afbeelding
Foto:

Meer huurappartementen in nieuw complex 't Balderijck

OLDENZAAL - De bouw van bouwproject 't Balderijck in Oldenzaal verloopt voorspoedig. Eerder dit jaar werd een appartementencomplex opgeleverd aan de Bisschop Balderikstraat. In het najaar komen daar nog eens 13 koop- en 14 huurappartementen bij.

Vastgoedonderneming Newomij kocht de huurappartementen voor de vrije sector verhuur, waarvan de verhuur afgelopen week begon. De woningen liggen in woongebied Stakenbeek, aan de rand van Oldenzaal. Zowel de gezellige binnenstad als het prachtige natuurgebied Boerskotten zijn binnen handbereik. Met (basis)scholen en een winkelcentrum om de hoek is het ideaal wonen in deze wijk. Het gebied tussen de spoorlijn, Parallelstraat, Stakenbeek en de Burgemeester Wallerstraat wordt in de komende jaren ontwikkeld tot een nieuwe woonlocatie waar in totaal zo'n 130 woningen worden gerealiseerd.

Energiezuinig
De huurappartementen hebben een oppervlakte van 72 tot 81 vierkante meter en beschikken over een ruim balkon, loggia of tuin. Ze zijn gasloos en zeer energiezuinig gebouwd. Verwarming gebeurt door middel van een warmtepomp die van energie wordt voorzien door zonnepanelen. Elk appartement heeft een eigen parkeerplaats. Het appartementencomplex is op loopafstand van het treinstation van Oldenzaal gelegen. Met de trein ben je binnen 10 minuten van deur tot deur in Hengelo. In 20 minuten sta je op het station in Enschede. Zowel het reeds opgeleverde appartementencomplex, als het appartementencomplex dat momenteel gebouwd wordt, zijn qua architectuur vergelijkbaar. De drie appartementencomplexen zijn ontworpen door de Oldenzaalse architect John Velthuis. Kijk voor meer informatie op: https://www.newomijvastgoed.nl/woningen/oldenzaal-t-balderijck-1504