Afbeelding
Foto:

Scouting Titus Brandsma gaat dit jaar haardhout verkopen

OLDENZAAL - De coronacrisis voelen we allemaal. Er is bijna niks wat gewoon door kan gaan net als andere jaren. De Scouting Titus Brandsma uit Oldenzaal gaat dan ook dit jaar niet langs de deuren van Oldenzaal om de jaarlijkse sinaasappelactie uit te voeren. Wel zijn de Explorer en Pivo groep geheel afhankelijk van de inkomsten van deze financiƫle acties en werd er gezocht naar een alternatief.

Dat alternatief is gevonden in de verkoop van haardhout. Wie geniet er niet van een knetterend haardvuur of een gezellige vuurkorf? Is juist in deze donkere en soms eenzame tijden een gezellig vuur niet voor iedereen welkom? Scouting Titus Brandsma gaat u aan deze gezelligheid helpen. Op zaterdag 19 december kunt u van 09.00 tot 15.00 uur zakken van 5 kilo haardhout kopen aan de Potskampstraat in Oldenzaal. Heeft u nog geen vuurkorf? Geen probleem, deze bieden zij ook aan. Is een open vuur niet geschikt in uw situatie? Daar is ook aan gedacht. Ook worden er Zweedse fakkels en gewone tuinfakkels aangeboden om iedereen de warmte van een vuurtje te bieden.

Actiepakketten
Naast de losse producten worden er ook actiepakketten aangeboden. Deze pakketten dient u vooraf te bestellen en dan is er ook de mogelijkheid tot bezorging. U kunt onder meer 5 kilo haardhout bestellen voor 3,50 euro per zak. Tuinfakkels: 2,50 euro per stuk. Zweedse fakkel: 4 euro per stuk. Vuurkorf: 16 euro per stuk. Daarnaast zijn er actiepakketten samengesteld. Zo betaalt u voor 20 kilo haardhout 12,50 euro. Een pakket met 2 Zweedse fakkels en 4 tuinfakkels met olie kost 17,50 euro. Een pakket met vuurkorf en 10 kilo haardhout is dan 22 euro. Het meest uitgebreide pakket omvat 2 Zweedse fakkels, 4 tuinfakkels een vuurkorf en 10 kilo haardhout voor 37,50 euro. Email voor bestellingen en vragen: explorers@scoutingtitusbrandsma.nl