Afbeelding
Foto:

Leuke kerstactie JND komende zondag

NOORD DEURNINGEN - Komende zondag gaat Jong Deurningen langs de deuren. Het gaat om een ludieke actie om wat geld bij elkaar te sparen voor de leuke activiteiten die zij houden.

Zondag trekt het bestuur vanaf 11.00 uur door de kern; compleet met kerstmuziek en een boom die gevuld is met ballen. Wie wil, kan raden hoeveel ballen er in de boom zitten; 1 euro per gok. Wie het winnende aantal raadt, maar kans op een leuke prijs.

Bij De Mare
Voor de mensen die niet in de kern van ND wonen: aan jullie is natuurlijk ook gedacht! Wanneer er tijd over is komen zij ook langs de buitengebieden. Zij staan hoe dan ook van 15.30 tot 16.00 uur op de parkeerplaats van Kulturhus De Mare waar mensen een gokje kunnen wagen. Kom met de auto en blijf in de auto, alleen zo kunnen wij het hanteerbaar houden. Geen auto = geen kans. Om 19.00 uur wordt de prijsuitreiking bekend gemaakt, live via de Facebookpagina. Er zijn natuurlijk wederom fantastische prijzen te winnen! In verband met corona verzoeken zij afstand te bewaren en de deur alleen te openen wanneer u geen corona hebt en klachtenvrij bent. Een mondkapje is fijn, maar hoeft niet, ze zijn immers buiten.