Afbeelding
Foto:

Stadstheater De Bond maakt programma voorjaar bekend!

OLDENZAAL - Het Oldenzaalse Stadstheater De Bond gaat vol goede moed het nieuwe jaar in en heeft via haar website het programma voor januari tot en met mei 2021 bekend gemaakt. Er staan 35 verschillende voorstellingen op de planning. De kaartverkoop start op dinsdag 15 december om 13.00 uur.

De theatersector heeft nog steeds van doen met de geldende corona-maatregelen, maar hoopt per januari de zaalcapaciteit weer op te kunnen schalen van de maximum 30 bezoekers naar de 1,5 meter capaciteit. Voor De Bond betekent dat maximaal 80 bezoekers per voorstelling. Op 9 januari wordt er afgetrapt met de muzikale voorstelling 2000 Unplugged. Muziek is er in 2021 ook van Sven Figee, Sjors van der Panne en Joris Linssen. Eerbetonen worden er gebracht aan de Beatles, The Everly Brothers en Leonard Cohen. En natuurlijk mogen de Twentse cabaretiers André Manuel en Helligen Hendrik ook niet ontbreken. "Hoewel er geen zekerheden zijn, houden wij van een stip aan de horizon. Wij hebben dan ook samen met de artiesten gekeken naar mogelijkheden.”, aldus Riëtte Kruize. "Door de verkoop voor de feestdagen te starten, geven wij mensen de gelegenheid om een avondje theater cadeau te kunnen geven onder de kerstboom. Meer naar theater gaan is namelijk een bijzonder goed voornemen voor 2021!”

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op dinsdag 15 december om 13.00 uur. Bondgenoten kunnen vanaf dinsdag 8 december kaarten bestellen. Kaarten bestellen kan via de website www.stadstheaterdebond.nl of telefonisch via 0541 53 63 00. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak, om wachtrijen te voorkomen.