Afbeelding
Foto:

Nachtburgemeester Oldenzaal komt tot actie voor de horeca

OLDENZAAL - Mogelijk wakker geschud door Kaatje Knip, die in de column van vorige week in de Hartkrant nog al wat kritiek uitte op het functioneren van de Oldenzaalse Nachtburgemeester. Of is het de nieuwe voorzitter van de nog op te richten stichting Nachtburgemeester Oldenzaal die initiatieven toont?

Laat de kerk en de wijsheid in het midden, duidelijk is in ieder geval dat de Oldenzaalse Nachtburgemeester is wakker geschud en nu aandacht vraagt voor de Oldenzaalse horeca. De horeca heeft het zwaar: café's blijven leeg, restaurants leeg en er dreigt een kaalslag. Veel horecaondernemers stijgt het water tot aan de lippen. Vandaar dat de Nachtburgemeester en het bestuur van de stichting aandacht vragen voor de Oldenzaalse horecaondernemers.

Bonnenactie
Zij zijn gestart met een tegoedbonnen-actie. Vorige week was de aftrap en nam Mirjam Christoffel vijf cadeaubonnen van 25 euro in ontvangst. Mensen die één van deze maaltijd cadeaubonnen willen winnen, kunnen zich aanmelden bij de Oldenzaalse Nachtburgemeester. Er worden namelijk ook bonnen verloot. Kijk op: https://nachtburgemeesteroldenzaal.nl/contact of http://www.facebook.com/NachtburgemeesterOldenzaal/

Foto: Mirjam Christoffel reikt de eerste 5 cadeaubonnen uit aan de Oldenzaalse Nachtburgemeester.

Tekst: Martin Meijerink.