Afbeelding
Foto:

Toch open dag op vernieuwde basisschool De Maten in Thij

OLDENZAAL - Ondanks alle coronamaatregelen wil basisschool De Maten nieuwe ouders toch de kans bieden om fysiek een kijkje te komen nemen in de geheel vernieuwde school in de wijk de Thij. Daarom organiseert De Maten op vrijdag 11 december van 09.00 tot 14.00 uur een open dag. Daarbij houdt De Maten rekening met de geldende maatregelen zoals door het RIVM opgesteld.

Ouders van nieuwe leerlingen worden daarom gevraagd om zich van tevoren aan te melden. Het afgelopen jaar is er flink verbouwd bij basisschool De Maten. De leslokalen zijn allemaal aangepakt en modern ingericht. Een aantal lokalen zijn doorgebroken, zodat er leerpleinen en flexibele werkplekken voor leerlingen zijn gecreëerd. Een leeromgeving die helemaal past binnen de visie van de basisschool; waar leerlingen middels bewegend leren nieuwe leerstof eigen maken. Op dit moment is het wachten nog op het nieuwe meubilair, waarna de verbouwing kan worden afgerond. De directie van De Maten nodigt ouders van nieuwe leerlingen graag uit op vrijdag 11 december om een goed beeld te krijgen van de nieuwe school en daarmee ouders te helpen bij het maken van een keuze voor een basisschool. Geïnteresseerde ouders kunnen een kijkje nemen in school tijdens een gewone schooldag. De groepen zijn op dat moment bezig met hun reguliere lesprogramma, zodat de sfeer goed geproefd kan worden. De directie, enkele leerkrachten en de intern begeleiders zijn aanwezig om bezoekers op te vangen, rond te leiden en vragen te beantwoorden.

Aanmelden
Van tevoren moeten ouders zich wel even aanmelden voor een rondleiding, zodat dit coronaproof georganiseerd kan worden. Aanmelden kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar dir.dematen@konot.nl of te bellen met 0541-532607. Mocht 11 december niet uitkomen, dan kan er in overleg ook voor een andere datum gekozen worden. Kijk voor meer informatie over De Maten ook op: www.dematenoldenzaal.nl