Afbeelding
Foto:

Workshop 'Train je schrijfspieren' in bieb

OLDENZAAL - Op 15 december organiseert de bibliotheek Oldenzaal de eerste workshop op de nieuwe locatie. Van 19.00 tot 21.00 uur kunt u deelnemen aan de workshop 'Train je schrijfspieren'.

Tijdens deze inspirerende workshop leer je creatief schrijven op een praktische en speelse manier. Schrijfervaring is niet nodig, wel zin om de zinnen te verzetten! Schrijven heelt, verheldert, werkt verfrissend, rustgevend of maakt je actief. Ben je verhalen, gedichten aan het schrijven, aan het solliciteren, bloggen, of corresponderen? Of wil je jezelf (nog) beter leren kennen of ben je benieuwd wat schrijven voor je kan betekenen? Kom dan naar ‘Train je schrijfspieren!' In deze workshop ga je creatief schrijven, een lossere pols en schrijfplezier creëren. Het is een speelse, praktische en creatieve workshop. Na afloop ben je geïnspireerd en heb je veel tools op zak om verder te schrijven.

Wendy Wessels
Wendy Wessels geeft de workshop, haar passie is taal en schrijven. Vanaf haar kindertijd schreef ze dagboeken vol en gedichtjes, brieven. In haar werk als redacteur en projectleider, heeft ze veel geschreven en ook gelezen en gecorrigeerd. Momenteel schrijft ze korte verhalen en gedichten op haar blog ‘Twicedoubleyou'. Met een Master Taal- en Cultuurstudies op zak, trainingen en (schrijf) retraites, reis- en levenservaring, deelt ze graag haar kennis, creativiteit en passie met jou. Deze workshop duurt twee uur en kost 25 euro per persoon. Aanmelden via: www.bibliotheekoldenzaal.nl/programma/725-workshop-train-je-schrijfspieren locatie: Bibliotheek Oldenzaal, In den Vijfhoek 75 Oldenzaal