Afbeelding
Foto:

Feestelijke show VOF de Kunst met Erik van Muiswinkel

OLDENZAAL - Op donderdag 5 maart is VOF de Kunst te zien in Stadstheater De Bond. Tijdens hun theatertournee ‘Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan)’ nemen ze naar elke stad een andere special guest mee. In Oldenzaal is dat niemand minder dan cabaretier, acteur en zanger Erik van Muiswinkel.

Erik van Muiswinkel is imitator, charmant, talig, intelligent en een ware vakman. Natuurlijk bekend als helft van het cabaretduo dat hij met Diederik van Vleuten vormde. Maar wat niet veel mensen weten is dat hij in de jaren negentig in meer dan 700 familievoorstellingen heeft meegespeeld met VOF de Kunst. In 2020 gaat deze band met het volwassen repertoire langs de theaters en delen graag het podium weer met Erik van Muiswinkel, die destijds deel uitmaakte van de tekstschrijvers van VOF de Kunst. Hij schreef onder andere de hits ‘Eén Kopje Koffie’ en ‘Retour Sneek’.

Energieke show
Deze theatershow is een feest der herkenning voor iedereen, met oude hits, nieuwe muziek, meezingers en luisterliedjes. Nog even energiek en aanstekelijk als toen! Kaarten à € 26,00 (inclusief pauzedrankje) zijn te koop via www.stadstheaterdebond.nl of bij de theaterkassa, die geopend is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot en 17.00 uur en telefonisch bereikbaar via 0541 539190.