Afbeelding
Foto:

Start met wandelen met Kuier Deur in Losser

LOSSER - Heb je weinig conditie en je wilt daar wel iets aan doen, maar vindt het lastig je zelf te motiveren? Grijp deze kans en doe mee met de 'Starten met wandelen trainingen' van Kuier deur.

Op maandag 7, woensdag 9 en vrijdag 11 oktober kun je meedoen aan een gratis kennismakingstraining in de gemeente Losser

Voor wie
Voor mensen die wel willen bewegen maar niet alleen op pad willen. Door met een groep op stap te gaan ontstaan er nieuwe contacten en samen wandelen is toch veel gezelliger. Wandelen levert je meer op dan je denkt. Dagelijks een half uurtje lopen, daar kan geen pil tegenop. Hart en longen worden er sterker van, je geheugen wordt beter. En het is goed voor je humeur. Zeker als je altijd met iemand samen loopt. Om dit doel te bereiken start er in de gemeente Losser gratis wandeltraining. 16 weken lang begeleide trainingen, waarvan de eerste vier keer gratis.Trainingen met korte afstanden die we rustig uitbouwen. Een gezellige wandelgroep met een enthousiaste begeleider.

Kennismaken
Voor Losser, Overdinkel en De Lutte kun je op 7, 9 en 11 oktober kennismaken met de starten met wandeltrainingen. Er wordt dan in totaal 20 minuten gewandeld (4 keer 5 minuten) en er is tijdens en na de training volop gelegenheid vragen te stellen.

Aanmelden
Aanmelden kan via kuierdeur@gmail.com of bel met Marian op 0655912307.