Afbeelding
Foto:

Leuke rondleiding bij afvalbedrijf ROVA

TUBBERGEN - Het terugdringen van de afvalberg is een belangrijke ambitie voor de gemeente Tubbergen. De gemeente stimuleert inwoners om steeds beter te recyclen. Naast de inwoners is ook afvalbedrijf ROVA steeds duurzamer bezig.

ROVA draagt in Tubbergen zorg voor het inzamelen en verwerken van huisvuil. Om belangstellenden ook kennis te laten maken met het verwerkingsproces, organiseert ROVA op 16 oktober een boeiende excursie. Inwoners van Tubbergen die 12 jaar en ouder zijn kunnen zich aanmelden voor deze rondleiding. Een voorlichter geeft dan een uitgebreide uitleg over de diverse aspecten van afvalverwerking bij het Zwolse bedrijf.

Programma
Deelname is gratis en het vervoer is geregeld. U stapt op 16 oktober om 12.30 uur in bij het gemeentehuis in Tubbergen. om 14.10 uur start dan de rondleiding in Zwolle, wat tot 16.00 uur duurt. U bent dan rond 17.15 uur terug bij het gemeentehuis in Tubbergen. Er zijn minimaal 15 en maximaal 40 deelnemers nodig. Aanmelden voor de rondleiding kan via www.rova.nl/rondjerova.