Theatershow over Zorg en Welzijn

OLDENZAAL - Op dinsdag 24 september organiseert de stichting Cliëntondersteuning Twente (SCOT) in samenwerking met Theatergroep De Nieuwe Koning "De Grote Zorg en Welzijn Show". Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door een donatie van het Rabobank Coöperatiefonds Twente Oost.

Het belooft een interessante en vermakelijke voorstelling te worden die een inkijkje biedt in de voor velen ingewikkelde wereld van zorg en welzijn. Het zal gaan over "kastjes en muren" en "regels en recht". Over zorg met het hart of zorg met een zucht. Het wordt een dynamische voorstelling waar het publiek volop bij wordt betrokken.

Ingewikkeld thema
Wekelijks is te lezen, te horen en te zien hoe ingewikkeld ons zorgstelsel is en dat het voor veel mensen een ware zoektocht is om de juiste zorg te vinden. De stichting Cliëntondersteuning Twente merkt in de praktijk van alledag dat het voor veel mensen een ingewikkelde wereld is en helpt daarom bij het vinden van de juiste zorg en ondersteuning. Gelukkig krijgt cliëntondersteuning meer vorm en is ook steeds beter beschikbaar en bereikbaar. De Twentse gemeenten zijn volop in gesprek om er voor te zorgen dat binnen iedere gemeente voldoende cliëntondersteuners beschikbaar zijn. SCOT is één van de organisaties voor cliëntondersteuning met een WIZ-indicatie.

Kom ook
De voorstelling is voor een ieder gratis toegankelijk en vindt plaats in Café de Boom aan de Bentheimerstraat, Oldenzaal. De voorstelling begint om 19.45 uur. Inloop vanaf 19.00 uur.
Info: www.scotwente.nl