Afbeelding
Foto:

Tweede editie Jongkindloop in Lattrop

LATTROP - Na de geslaagde eerste editie van vorig jaar wordt ook dit jaar weer de Jongkindloop georganiseerd. Op 20 oktober zal voor de tweede keer een dag met verschillende sportieve en culturele evenementen plaatsvinden.

Vorig jaar is het zeer geslaagd gebleken, het weer zat mee, de deelnemers waren enthousiast en het evenement na afloop bij Erfgoed Bossem was reuze gezellig. Reden genoeg dus om het dit jaar nog een keer te doen. Er zijn weer verschillende mogelijkheden om te wandelen of hard te lopen. Nieuw dit jaar is dat er ook 2 mountainbike-routes zijn uitgezet, een van 40 en een van 60 kilometer. De drie hardlooproutes hebben een afstand van 5, 10 en 15 kilometer met natuurlijk een tijdsregistratie. Voor de kinderen zijn er prijsjes te winnen op de 1 of 2 kilometer. Bij het wandelen zijn er ook verschillende routes uitgezet. 5 kilometer op goed begaanbare wegen met kinderwagen bijvoorbeeld. Of op 10 en 15 kilometer onverharde routes voor de fanatieke wandelaar.

Gezellig festijn
Ben je klaar met sporten of kom je alleen voor de gezelligheid? Dan ben je van harte welkom op het terrein van Erfgoed Bossem voor een hapje en drankje, gezellige muziek, kraampjes en kinderactiviteiten. Misschien kom je de beroemde schilder Jongkind nog tegen en wat denk je van een heuse tenen-lees-sessie? Iedereen is welkom om er een gezellige middag van te maken!

Meer informatie
De Jongkindloop wordt op 20 oktober bij Erfgoed Bossem aan de Dorpsstraat 7 in Lattrop-Breklenkamp georganiseerd tussen 10.00 en 18.00 uur. De verschillende onderdelen en afstanden beginnen elk op een ander tijdstip. Inschrijven voor de onderdelen kan op de website www.lattrop-breklenkamp.nl/jongkindloop.